Geri Dön
Madonna gençleşmek isteyecek kadar yaşlandı mı?

Madonna gençleşmek isteyecek kadar yaşlandı mı?

Madonna demek gençlik demek, her kuşağı yakalamak demek. Kadınların yaşı söylenmez ama tam 61 yaşında. Buna rağmen milyonlarca genç hayranı var. Gençlik Madonna'ya, o da genç kalmaya Molatik!

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Uçuş iptal edilmiş

Madonna hakkında enteresan bir haber yayınlandı. İddialara göre şarkıcı, 'gençleştirici kriyoterapi tankı'nı uçakta kullanmak istemiş. Uçağın pilotu ise eksi 196 derecelik nitrojen buharı veren tankın uçaktaki enerjiyi tüketeceğini söyleyerek uçuşu iptal etmek istemiş. Bunun üzerine şarkıcı da isteğinden vazgeçmiş.

'Madonna' olmasının sebebi...

Bütün bunlarda Molatik olunası kısım elbette Madonna'nın gençlik ısrarı, inadı ve genç kalma tutkusu. Belki de yaşam sebebi bu Madonna'nın. 'Madonna' gibi bir marka olmasının en önemli sebebi genç kalma heyecanı belki de. Ama sizce de bir uçuşu etkileyecek kadar gençlik takıntısına sahip olmak ne kadar akla mantığa uygun?

'Gençlik'le arasına mesafe koymalı

Yoksa korkulan oldu ve Madonna 'gençleşmek isteyecek kadar' yaşlandı mı? 61 yaşındaki şarkıcı 'Madonna' oluşunu kendinden kuşaklarca küçük isimlerle rekabet edişine borçlu. Ama belki de artık daha fazla devam etmemesi ve 'gençlik'le arasına biraz mesafe koyması gerekiyor. Olabiliyor böyle şeyler. Genç kalmak uğruna hayati tehlike riskine girmeye değer mi? Ne münasebet!

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler