Geri Dön
Molatik Fiskos: Avril Lavigne, Miley Cyrus ve diğerleri...

Molatik Fiskos: Avril Lavigne, Miley Cyrus ve diğerleri...

Molatik Fiskos köşemize hoş geldiniz. Haftaya biraz hangi ünlü, nerede, ne yapmış, neler olmuş tarzında merakımızı gideren olaylarla başlayalım. Geçtiğimiz hafta neler oldu neler... Kahvenizi, çayınızı aldıysanız başlıyoruz.

Betül Yasemin Keskin
Betül Yasemin Keskin

Haberin Devamı

Beyonce neden banttan yayın yaptı?
Geçtiğimiz hafta yapılan 2022 Oscar ödül töreninde Beyonce'nin banttan gerçekleştirdiği sahne performansı oldukça tartışma yarattı. ‘Be Alive’ şarkısını Oscar seyircileri için seslendiren Beyonce'nin performansı çok beğenildi ama kimse neden banttan yayın yaptığına anlam veremedi. Beyonce'nin yaptığı sahne performansı en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir performanstı. Konuyla ilgili yetkililer Beyonce'nin bu muhteşem performansını şansa bırakmamak istemediği ve canlı performans esnasında olası bir sorunun yaşanmamasını istediği için banttan yayınlandığını söyledi. 

Rihanna'nın kaçamak bebek alışverişi
Rihanna son zamanlarda hamile şıklığıyla resmen modaya yön veriyor. Giydikleriyle olay olan Rihanna boş vakitlerinde doğacak bebeği için alışverişi yapıyor. Geçtiğimiz günlerde de kızı olacağı öğrenilen ünlü şarkıcı, girdiği bir mağazada bebek kıyafeti bakarken duygusallaştı. Bebeğini stil sahibi biri olarak yetiştirmek isteyen Rihanna belli ki kızı için özel parçaları seçmeyi tercih ediyor. O kadar merak ediyorum ki Rihanna'nın nasıl bir anne olacağını. Tüm dünya Rihanna'nın doğum yapmasını bekliyoruz desem abartmış olmam sanırım.

Haberin Devamı

Britney Spears'tan olay açıklama
Britney Spears zorlu geçen 13 yılın ardından özgürlüğüne kavuştuğu bugünlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımla vücudu ile ilgili yaşadığı güvensizlikleri dile getirdi. Babasının vasiliği altında geçen yılların tamamını 'aşağılanmış ve küçük düşürülmüş' bir şekilde geçirdiğini söyleyen ünlü şarkıcı geride kalan tüm yılların tamamını kendini kötü, çirkin ve özgüvensiz hissettiğini belirtmiş. Spears'ın bu açıklamaları hayranlarını üzse de ben ilerleyen günlerde kendisinin daha da toparlanacağını düşünüyorum.

Miley Cyrus’un özel jetine yıldırım çarptı
"Bu da olur mu?" demeyin. Oluyor işte! Geçtiğimiz günlerde Miley Cyrus ve ekibi havada korku dolu anlar yaşamış. Cyrus'un ekibiyle birlikte yolculuk yaptığı jetine yıldırım çarpınca jet acil iniş yapmak durumunda kalmış. Güney Amerika turnesi için yolculuk ederken havada korku dolu anlar yaşayan Cyrus, bir mesaj yayınlayarak hayranlarına güvende ve iyi olduğuna dair bilgi verdi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Haberin Devamı

Billie Eilish Oscar ödülünü kazandı!
Son yıllarda yıldızı aşırı aşırı parlayan Billie Eilish geçtiğimiz günlerde 94'üncüsü yapılan törende Oscar ödülünü aldı. James Bond filmi için hazırladığı ‘No Time to Die‘ şarkısıyla Oscar ödülü kazananan Billie Eilish, ödül töreninde giydiği kıyafetin aşırı aşırı eleştirilmesine ilginç bir cevap verdi. Tuvalette çektiği bir videoyla kendince yapılan eleştirilere el hareketi çekerek cevap veren Eilish, elbisem hakkında yaptığınız yorumların hiçbiri umrumda değil ama yine de ben böyle bir video yayınlıyorum tarzında bir duruş sergilemiş bence.

Avril Lavigne'den özel istek
Ünlü şarkıcı Avril Lavigne, eğer hayatını konu alan bir film yapılırsa kendisini Kristen Stewart’ın oynamasını istediğini söylemiş. Avril Lavigne katıldığı bir ödül töreninde Kristen Stewart’ı çok beğendiğini ve hayatını konu alan bir filmde oynatmak isteyebileceğini belirtmiş. Açıkçası bu isteğini çok yerinde buldum. Kristen Stewart'ın oyunculuk performasını düşünecek olursak bu role de çok yakışacağını düşünüyorum. Kim bilir zaman ne gösterir, bir gün bakarsınız bir proje izleriz.

Benzer İçerikler