Geri Dön
Molatik Fiskos: Johnny Depp, Ben Affleck ve diğerleri...

Molatik Fiskos: Johnny Depp, Ben Affleck ve diğerleri...

Yepyeni ve fiskos dolu bir haftaya daha hoş geldiniz sevgili Molatik Fiskos okuyucuları. Bu hafta da dünyaca ünlü yıldızlarımızın cephesinde bir sürü güzel gelişmeler yaşandı. Peki kimler neler yaşadı? Neler oluyor? Fiskos zamanı, hazırsanız başlıyoruz!

Betül Yasemin Keskin
Betül Yasemin Keskin


Haberin Devamı

Ben Affleck neden hala flört uygulaması kullanıyor?
Yıllar yıllar sonra yeniden bir araya gelen eski aşıklar Jennifer Lopez ve Ben Affleck yakın bir zamanda evlenmek üzere. Ancak çiftin arasında bazı sıkıntıların yaşandığı söyleniyor. İddialara göre Ben Affleck ünlüler camiasından birilerinin de içinde bulunduğu flört uygulaması kullanıyormuş hatta geçenlerde biriyle uygulamada eşleşmiş bile. Her ne kadar reddetse de Ben Affeck'in o uygulamada ne yaptığı ne ettiği belli değil!


Adriana Lima'dan defile şov!
Karnı burnunda ortamlarda poz veren Adriana Lima karnıyla takipçilerinin dikkatini çekti. Görenler Adriana Lima'nın karnının şekliyle ilgili birçok varsayımda bulundu. Daha önce pek sık görülmemiş bir karın şekli olmuş doğruya doğru. Yine de bunu tartışacak değiliz!

Haberin Devamı


Madonna evini barkını neden satıyor?
Madonna, Kaliforniya Hidden Hills’deki mâlikanesini 26 milyon dolara satışa çıkarmış. Sanatçının 12 bin metrekarelik evi yaklaşık üç dönümlük bir arazide yer alıyormuş nerden baksanız mükemmel ötesi olan bu evi neden satmak istersin ki ey Madonna! Yoksa daha iyisini mi alacaksın?

Kraliçe Elizabeth halkın karşısına çıkmadı!
Son zamanlarda sağlık sorunlarıyla mücadele eden İngiltere Kraliçesi, Kraliçe Elizabeth'in geçtiğimiz günlerde 96. yaşı kutlandı. Doğum gününe özel bando gösterisi ve top atışı yapılan Kraliçe Elizabeth halkın karşısına çıkmadı. 70 yıldır tahtta olan Kraliçe'nin bugüne dek böyle bir şeyi asla yapmamış olması Kraliçe'nin halkın karşısına çıkamayacak kadar hasta olup olmadığı konusunu akıllara getiriyor. Peki Kraliçe Elizabeth'e ne oldu?


Rita Ora'dan 5 milyon sterlinlik anlaşma
Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Rita Ora, dünyaca ünlü bir markayla anlaşma yapmış. Bahsi geçen markanın yüzü olmaya hazırlanan Rita Ora markayla 5 milyon sterlinlik bir anlaşma yapıyor. Evet evet yanlış duymadınız 5 milyon sterlin!


Johnny Depp-Amber Heard cephesinde sular durulmuyor!
Beş yıl önce olaylı bir şekilde boşanan aktör Johnny Depp ve aktris Amber Heard'ün, görülen 'iftira' davasının son duruşmasında, ikilinin arasında geçen ilginç ses kayıtları dinletildi. Giderek daha karmaşık bir hal alan bu davada dinletilen ses kayıtlarında Johnny Depp'in Amber Heard'a 'beni öldür, beni bıçakla' tarzında yakarışlarda bulunduğu duyulmuş. Nerden bakarsanız bakın bu olay oldukça ilginç ve hangi tarafın haklı olduğunu bulmak giderek zorlaşıyor. Peki ikili arasındaki sular ne zaman durulacak, adalet yerini bulacak mı?

Benzer İçerikler