Geri Dön
Molatik Fiskos: Rihanna, Jennifer Lopez ve diğerleri...

Molatik Fiskos: Rihanna, Jennifer Lopez ve diğerleri...

Molatik Fiskos köşemize hoş geldiniz. Haftaya biraz hangi ünlü, nerede, ne yapmış, neler olmuş tarzında merakımızı gideren olaylarla başlayalım. Geçtiğimiz hafta neler oldu neler... Kahvenizi, çayınızı aldıysanız başlıyoruz.

Betül Yasemin Keskin
Betül Yasemin Keskin

Haberin Devamı

Brangeline cephesinde olaylar durulmuyor!
Kavgalı bir şekilde yollarını ayıran Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti boşanma kararı aldıkları ilk günden bugüne dek sürekli kavga ediyor, davalık oluyor. Çekişmeli bir ayrılığın tam ortasında olan ikili cephesinde yeni bir olay daha yaşandı. Angelina Jolie'nin iddialarına ve mahkemeye sunduğu belgelere göre Brad Pitt kendisine ve iki çocuğuna saldırıda bulunmuş. Her ne kadar Brad Pitt iddiaları reddetse de Angelina Jolie eski eşinin kendisine ve çocuklarına hem fiziksel hem de sözlü şiddetini kanıtlama konusunda oldukça kararlı görünüyor.


Kim Kardashian'a para cezası
Dünya magazininin aranan yüzü Kim Kardashian cephesinde de sular durulmuyor. Kardashian'ın yaptığı şeyin bedeli oldukça ağır. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), bir kripto varlığı yasa dışı şekilde sosyal medya hesabında tanıttığı gerekçesiyle Kim Kardashian'a 1,26 milyon dolarlık para cezası kesildiğini duyurdu. Konuyla ilgili yasaların hükümlerini ihlal eden Kim Kardashian para cezasını ödemeyi kabul etmiş. Öde öde bitmez de şimdi. Eee öyle her şeyi sosyal medya hesaplarımızdan paylaşmamız gerekiyor demek ki!

Haberin Devamı


Gigi Hadid'ten Kanye West'e 'zorbasın' yorumu
Kendine has tuhaf tarzıyla sürekli dikkatleri üzerine çeken ABD'li rapçi Kanye West yine tüm gözleri üstüne çekmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası’nda 'White Lives Matter' (Beyazların Hayatı Önemlidir) yazılı bir tişört giydi. Bu olayın üzerine Amerikan Vogue dergisinin editörü Gabriella Karefa-Johnson, rapçinin tişörtünü eleştirdi.

Gabriella Karefa-Johnson, "Hiçbir bahane kabul edilemez. Bu sanat değil. Eğer Kanye’ye sorarsanız tişörtünün sanat ve devrim anlamına geldiğini söyleyebilirdi" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Kanye West durur mu? O da durmamış ve sert bir şekilde cevap vermiş. Kanye West'in açıklamalarını duyan ünlü model Gigi Hadid ise Kanye West'e daha fazla tahammül edememiş ve, "Keşke ondaki zeka sende de olsaydı. Eğer yaptığın şeylerin bir açıklaması varsa Gabriella seni kurtaracak tek kişi olabilirdi. Senin defilesine çağrılma ‘onuru’ onun senin eleştirmesine engel mi? Tam bir zorbasın ve gülünecek hâldesin" şeklinde açıklamada bulunmuş.

Haberin Devamı


Bennifer çiftinin evliliğinde kriz var
Geçtiğimiz yaz dünya evine giren Jennifer Lopez ve Ben Affleck çifti uzun yıllar sonra birbirlerine kavuşmuş sonunda yaşadıkları bu hasrete son vermişlerdi. Başlarda çok mutlu görünen çiftin son zamanda arasında sorun olduğu konuşuluyor. İkili arasındaki sorunun ne olduğu tam olarak bilinmiyor nazar değmiş de olabilir. Çiftin yakınlarındaki kaynaklara göre ikili, ailelerini birleştirme konusunda başarılı olamamış bu yüzden zorlanıyorlarmış. Başka kaynaklara göre Lopez aşka aşık biri, evlendiğinde işin büyüsü bozuluyor ve ayrılıyor. Kim haklı, olay nedir tam olarak bilinmez. Ancak ikisi ayrılırsa çok kişinin üzüleceği kesin.


Rihanna'dan 'gerginim' açıklaması
Uzun süredir sahnelerde olmayan ve taze anneliğinin tadını çıkaran dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, 2023 Super Bowl devre arasında gösteri yapmaya hazırlanıyor. Rihanna dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Super Bowl'daki performansıyla ilgili ilk kez geçtiğimiz günlerde konuşmuş. Performasıyla ilgili çok heyecanlı olduğunu söyleyen Rihanna 'Çok gerginim' dedi. Bakalım yeni yılın ilk aylarında gerçekleşecek gösteri de bizleri neler bekliyor...

Benzer İçerikler