Geri Dön
Molatik Fiskos: Rihanna, Meghan Markle ve diğerleri...

Molatik Fiskos: Rihanna, Meghan Markle ve diğerleri...

Molatik Fiskos köşemize hoş geldiniz. Haftaya biraz hangi ünlü, nerede, ne yapmış, neler olmuş tarzında merakımızı gideren olaylarla başlayalım. Geçtiğimiz hafta neler oldu neler... Kahvenizi, çayınızı aldıysanız başlıyoruz.

Betül Yasemin Keskin
Betül Yasemin Keskin


Haberin Devamı

Jennifer Lopez'in hayatı belgesel oluyor
Her hafta açılışını Jennifer Lopez ve Ben Affleck ile yapmak adeta vazgeçilmezimiz oldu diyebiliriz. Söylenenlere göre Jennifer Lopez'in hayatı film oluyormuş. Hem müzik hem de oyunculuk kariyerinde aşırı başarılı işler yapan Lopez'in belgeseli 14 Haziran'da bir dijital platform üzerinden yayınlanacakmış. Belgeselin adı ise ‘Halftime’ imiş. Jennifer Lopez'in bir pop ikonu olarak tanıtılacağı bu belgeselde Lopez'in kariyeri boyunca imza attığı tüm önemli işlere yer verilecekmiş. Vay be Jennifer bunu da görmedim demezsin!


Met Gala'nın yeni teması!
Her yıl New York’ta moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala'nın ikinci teması da geçtiğimiz günlerde belirlendi. Pandemi sebebiyle 2020 yılında iptal edilen Met Gala, bu yıl iki ayrı gece olarak düzenlenecek. Met Gala 2022’nin yeni teması 2020 yılının telafiisi olarak kutlanacak gece ile aynı. Tema: 'Amerika'da: Modanın Antolojisi'. Konuklar Met Gala'nın ikinci bölümünde, kıyafet seçimlerini 'gösterişli cazibe ve beyaz kravat' teması altında yapacak. Ünlü isimler gecede 1870 ile 1890 yılları arasındaki New York’u gözler önüne seren kıyafetlerle öne çıkacak.

Haberin Devamı


Meghan Markle ve Prens Harry iki sene sonra saraya gittiler!
Sussex Dükü Prens Harry ile eşi Düşes Meghan Markle, 2020'de İngiliz Kraliyet ailesinden ayrıldılar. Bu ayrılığın ardından saraya adımı atmayan çiftimiz geçtiğimiz günlerde ilk kez Windsor Kalesi'ndeki İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'i ziyaret etmişler. Bu ziyaretin henüz hangi amaçla ve neden yapıldığı bilinmiyor ancak sanıyorum ki son zamanlarda Kraliçe'nin yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı gitmiş olabilirler.


Will Smith'e boks maçı daveti
Kısa bir süre önce düzenlenen Oscar töreninde Will Smith ve Chris Rock arasında ciddi bir gerilim olmuştu. Will Smith'in Rock'a tokat atması ve küfretmesiyle son bulan olaydan sonra Will Smith ciddi yaptırımlara maruz kaldı. Geçtiğimiz günlerde de Chris Rock'un kardeşi, Kenny Rock, abisine tokat atan ünlü oyuncu Will Smith'i boks maçı yapmaya davet etmiş. Rock, "Ringe Will Smith'le çıkmalıyım. Onu alt edebilirim. Yumrukların konuşmasına izin vereceğim" sözleriyle Will Smith'e meydan okuyan açıklamalar yapmış.

Haberin Devamı


Hailey Bieber da kozmetik dünyasına giriş yaptı
Kozmetik dünyasında henüz girmeyen bir avuç insan kaldığımıza inanmak istemiştim ki geçtiğimiz günlerde Hailey Bieber'ın da bu dünyaya giriş yaptığını öğrendik. Hailey Bieber'ın duyurusunu yaptığı güzellik markası sonunda görücüye çıkmış. Modelin 'Rhode' adlı cilt bakım markası yaz aylarında satışa çıkacak. Annesinden öğrendiği güzellik sırlarıyla nemlendirmenin en önemli adım olduğunu belirten Bieber, rakiplerinden daha farklı bir işe imza atacağını her defasında vurguluyor. Bakalım neler olacak?


ASAP Rocky Rihanna'yı aldattı mı?
Gelelim haftamızın bombasına, gündemimizi kasıp kavuran olaya. Söylenenlere göre ASAP Rocky, Rihanna'yı aldatmış. Bunu duyan Rihanna hayranları ortalığı birbirine kattı desek abartmış olmayız. Söylenenlere göre ASAP Rocky, Rihanna'yı Amina Muaddi ile aldatmış. Böyle bir iddia neden ve ne için çıktı bilinmez ama hemen kısa bir süre içinde Amina Muaddi'den açıklama gelmiş. İddiaların odağındaki isim Muaddi, ASAP Rocky ile birlikteliklerinin olmadığını söyleyerek iddiaları yalanlamış. Muaddi, "Sosyal medyada bu kadar hızla yayılan asılsız bir yalanın; bir yanıtı ya da açıklamayı hak etmediğine inandım her zaman. Özellikle de bu kadar 'aşağılık' olanların. Başlangıçta böylesine kötü niyetle uydurulan bir dedikodunun, ciddiye alınmaması gerektiğini düşündüm ama öyle bir toplumda yaşıyoruz ki insanlar gerçek olup olmadığına bakmaksızın her konu hakkında çok hızlı bir şekilde konuşuyor. Ben de kendimi konuşmak zorunda hissettim, çünkü bu sadece bana değil büyük saygı ve sevgi duyduğum insanlara da yönelik" şeklinde sert bir açıklama yaptı ki çok yerinde bir açıklama olduğunu düşünüyorum. Bu iddiaların ardından kısa bir süre sonra da ASAP Rocky ve Rihanna memleketi Barbados'ta birlikte görüntülenmiş zaten yani şimdilik bu iddia sadece büyük bir yalan gibi görünüyor.

Benzer İçerikler