Geri Dön
Pamela Anderson gerçekten özgürlüğüne kavuşacak mı?

Pamela Anderson gerçekten özgürlüğüne kavuşacak mı?

90'ların en ünlü yıldızlarından biri elbette Pamela Anderson'dı. 1989-2001 yılları arasında yayınlanan 'Sahil Güvenlik' dizisinin unutulmaz yıldızı Pamela Anderson son olarak özgürlüğünü ilan etmiş. İyi de neden ve nasıl?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

90'ların unutulmazlarından biriydi

Pamela Anderson, 90'ların sembolik isimlerinden biriydi. Naomi Campbell gibi o da "90'ların popüler yıldızları" denildiğinde akla gelen isimlerden biriydi. Pamela Anderson sadece 1989-2001 yılları arasında yayınlanan 'Sahil Güvenlik' dizisinin yıldızı değil aynı zamanda verdiği cesur pozlarla ve demeçlerle akıllara kazınan bir yıldızdı. Anderson, bir süre önce eski sevgilisi Adil Rami'den şiddet gördüğünü ve ihanete uğradığına yönelik paylaşımlarla dikkat çekmişti.

"Artık özgürüm" demiş

Ünlü yıldız şimdi tekrar gündemde. Beşinci kez evlenmiş. Eşinin mesleği ise inşaat ustalığı. Sadece bu da değil. Sosyal medya kullanmayı bıraktığını açıklamış. Instagram hesabından 'son bir paylaşım' yaptığını söyleyen Pamela Anderson bundan böyle Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya mecralarını kullanmayacağını açıklamış ve "Artık özgürüm" demiş. Pamela Anderson sosyal medyaya tavır alan ne ilk ne de son isim. Ama "Artık özgürüm" lafından sonra söyledikleri enteresan. Anderson, sosyal medya şirketlerinin beyinleri kontrol ettiğini iddia edip "İstedikleri bu, para kazanmak için kullanıyorlar" demiş. Yani konuyu komplo teorilerine getirmiş.

"Ben yokum" mu "Ben de varım" mı?

İşin komplo teorisi bir yana, sisteme dahil olma isteğini kaybetmiş Pamela Anderson. "Yok inancını kaybetmişsin" tadında bir Yalın şarkısı eşliğinde hem de... Dijital dünyada artık çarklar sosyal medya üzerinden dönüyor. Evet, yoğun bir reklam bombardımanına maruz kalıyoruz belki ama bu iletişim çağında "Benim de söz hakkım var" özgürlüğü, sosyal medyayı bırakma özgürlüğünden daha büyük bir özgürlük değil midir? "Ben yokum" mu "Ben de varım" mı daha büyük bir özgürlük? İşte orası biraz soru işareti...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler