İspanya La Liga Pepe'den sertlik açılımı!

Pepe'den sertlik açılımı!

03.11.2014 - 10:48 | Son Güncellenme:

Rakiplerine sert girişleriyle tanınan Real Madridli Pepe, bu kez takım arkadaşını sakatladı. Sergio Ramos, Portekizli oyuncunun vücudunda bıraktığı krampon izlerini gösterdi.

Pepeden sertlik açılımı

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

La Liga'da Real Madrid'in 4-0 üstünlüğüyle sona eren Granada karşılaşması çok konuşulan bir görüntüye sahne oldu. Futbol sahalarının gaddarlığıyla ünlü futbolcusu Pepe, maçın ilk yarısında yine iş başındaydı. Ancak Portekizli futbolcu bu kez, alışıldığı gibi rakip oyunculara değil, takım arkadaşı Sergio Ramos'a sert müdahalede bulundu.

Bir top kapma mücadelesi sırasında arkadaşına tabanla giren deneyimli savunmacı, Ramos'u sakatladı. Pozisyonun ardından büyük acı çeken Sergio Ramos bir süre yerden kalkamazken, ardından mücadeleye devam edebildi. Yıldız futbolcu maçtan sonra, Pepe'nin darbesiyle ne hale geldiğini gösterdi. Portekizli oyuncunun, kramponlarını Ramos'un karnına geçirdiği ve oyuncunun vücudunu kızarttığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Bruno Alves, Galatasaray derbisinde Dzemaili'ye benzer şekilde bir müdahalede bulunmuş, ardından kırmızı kart görmüştü. Bu pozisyonun ardından, Alves'in milli takımdaki arkadaşı Pepe'den etkilendiği yorumları yapılmıştı. Pepe bu olayın iki hafta sonrasında, ancak bu kez takım arkadaşına benzer şekilde müdahale ederek, sertlik konusunda yeni bir açılıma gittiğini gözler önüne serdi.

Yazarlar