Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

03.02.2014 - 10:37 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler, Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler. Transferde hareketli saatler yaşanıyor. İşte Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ile adı geçen futbolcular...

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe'den Mert Nobre bombası!

Cardozo imza atabilir

Son dakika sürprizi Demba Ba

Eren Derdiyok son çare

Cisse için teklif yapıldı

Salih Uçan haberleri doğrulandı!

Fenerbahçe'den Mert Nobre bombası!

Emenike'nin ardından Webo'nun da sakatlanmasının ardından Fenerbahçe için ortaya müthiş bir iddia atıldı. İddiaya göre Nobre takıma yıllar sonra geri dönüyor...

Devre arası transfer döneminde takıma takviye yapmayı aklından bile geçirmeyen F.Bahçe’de hücum hattında peşpeşe yaşanan sakatlıklar sonrası hareketli saatler yaşanmaya başladı... Emenike ve Webo’nun sakatlıkları, yöneticileri transferin son gününde sıkıntıya soktu. Hedef ise Kayserispor’da forma giyen Mert Nobre oldu.

Haberin Devamı

BUGÜN NETLİK KAZANACAK

2004-06 yılları arasında Sarı-Lacivertli formayı giyen 34 yaşındaki Nobre’nin yerli statüsünde oynayacak olması da ibreyi Brezilyalı golcüye çevirdi. Kayserispor’un Samuel Holmen’i sezon sonuna kadar kiralık istediğini resmen iletmesi üzerine; F.Bahçe yönetimi de İsveçli orta saha oyuncusuna karşılık yine kiralık olarak Nobre’yi talep etti. Transferin bugün netlik kazanması bekleniyor.

Cardozo imza atabilir
Transferin bitimine saatler kala Fener'de bomba gelişme: Cardozo'nun kiralık da olsa gelmeye hazır
Emenike'den sonra Pierre Webo'nun da sakatlanması, transferin bitimine saatler kala Fenerbahçe'yi forvet arayışına itti. Yönetim, Ersun Yanal'ın isteği üzerine jet hızıyla golcü aramaya başladı. Temaslara önceki gece takım henüz Eskişehir'deyken start verildi.
BENFİCA GÖNÜLSÜZ
Dört koldan yoğun bir telefon ve mail trafiği başlatan yöneticiler, bugün transferin sona erdiği mesai saati bitimine kadar bir golcüyü takıma kazandırmaya çalışıyor. İlk aday Oscar Cardozo. Paraguaylı yıldız için yapılan görüşmelere bizzat başkan Aziz Yıldırım'ın da katıldığı söyleniyor. Cardozo'nun kiralık da olsa gelmeye hazır olduğu, şampiyonluğa yürüyen Benfica'nın ise oyuncusunu vermeye yanaşmadığı, buna rağmen kıran kırana pazarlıklar yaşandığı sarı-lacivertli kulislerden sızan bilgiler.
PİZARRO'YU VERELİM
Bir diğer güçlü aday ise Bayern Münih'teki kariyerinin sonuna gelen Claudio Pizarro. Bu sezon sadece 5 maçta forma giyen ve 2 gol atan 35 yaşındaki Perulu forvetin Fenerbahçe'ye teklif edildiği bildirildi. Oyuncunun Türkiye haklarını elinde bulunduran Ozan Zeybek, "Bayern bonservis bedeli olarak büyük paralar istemiyor. Pizarro da yıllık 1 milyon euro talep ediyor; tek şartı 2.5 yıllık sözleşme" açıklamasını yaptı. Bundesliga'da 168 gol atan Pizarro, Almanya'nın en golcü yabancı oyuncusu unvanını elinde bulunduruyor.
BİR SENEGALLİ DAHA MI!
F.Bahçe'nin, Trabzonspor'un da peşinde olduğu Chelsea'nin Senegalli forveti Demba Ba'nın yanı sıra yine bordo-mavililerin listesindeki bir diğer Senegalli Papiss Cisse'ye imza attırabileceği iddialar arasında yer alıyor.
Son dakika sürprizi Demba Ba
Emenike'nin ardından Webo'nun da sakatlanması, Sarı-Lacivertliler'i harekete geçirdi. Daha önce, “Transfer yapmayacağız” diyen yönetimin, Chelsea'nin golcüsü Demba Ba'yı sezon sonuna kadar kiralamak için nabız yokladığı öğrenildi
Ligin ilk devresini en yakın rakibinin 8 puan önünde tamamlayan Fenerbahçe, ara transfer döneminde takviye yapmayacağını açıklamıştı. Ancak 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Emenike’nin ardından Eskişehirspor maçında Webo’nun da sakatlanması sonrası işler değişti. Tecrübeli golcünün 1 ay oynayamayacak olması nedeniyle yönetim, transfer döneminin sona ermesine saatler kala harekete geçti. İlk 11’de sürekli görev yapan Sow ve Kuyt’ın dışında forvette oynayabilecek başka bir oyuncu olmaması nedeniyle Sarı-Lacivertliler’in Chelsea’li Demba Ba için devreye girdiği kaydedildi. Trabzonspor’un da girişimlerde bulunduğu ancak kadrosuna katamadığı Senegalli forvet için İngiliz ekibine satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralama teklifi yapıldığı önü sürüldü. Moussa Sow ile yakın arkadaş olan Ba’nın Fenerbahçe’ye gelmeyi çok istediği ve oyuncuyla anlaşma açısından hiçbir sıkıntının olmadığı belirtildi.
Mourinho’ya bağlı
Fernando Torres’in sakatlanmasının ardından Mourinho’nun Demba Ba’yı göndermeye sıcak bakmadığı iddia edilmişti. Ancak İspanyol forvetin 15 gün içerisinde sahalara dönecek olması nedeniyle Portekizli çalıştırıcının, Ba’nın gönderilmesine onay verebileceği öğrenildi. Fenerbahçe, transferin son gününde her an bombayı patlatabilir.
Eren Derdiyok son çare
Claudio Pizarro'nun Türkiye'deki temsilcisi olan menajer Ozan Zeybek, Leverkusen'in Türk yıldızını da sarı-lacivertlilere önerdi
Yabancı forvet için Avrupa'daki arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, kadrosunu bir de yerli forvetle güçlendirmek istiyor. Gaziantepsporlu Cenk Tosun'u yalanlayan sarı-lacivertli kulüp, yerli statüsünde oynayabilecek gurbetçi yıldızları da takibine aldı.
PİZARRO'NUN TEMSİLCİSİ
Fenerbahçe'nin takibinde olan Bayern Münih'li Claudio Pizarro'nun Türkiye'deki temsilcisi olan Ozan Zeybek, Leverkusen'in Türk golcüsü Eren Derdiyok için de girişimlerde bulunabileceğini belirterek Fenerbahçe'ye önerdi.
TÜRK STATÜSÜNDE İSVİÇRE
vatandaşı olan ve Türk statüsünde oynayabilecek olan Eren ile bir menajerlik bağı olmadığını belirten Ozan Şimşek, Leverkusenli 25 yaşındaki Türk yıldızının, sarı-lacivertli takımda forma giymeye sıcak bakabileceğini de dile getirdi.
Cisse için teklif yapıldı
İleri uçtaki sakatlıklar Fenerbahçe’yi harekete geçirdi, sarı lacivertliler Newcastle’ın kapısını çaldı
Ara transfer döneminin suskun takımı Fenerbahçe, son anda harekete geçti. Sarı lacivertlilerin Newcastle United forması giyen Papiss Cisse’ye teklifte bulunduğu iddia edildi. Daily Mail gazetesinin haberine göre 6 milyon sterlinlik bir bonservis ücreti ile pazarlıkların başladığı bildirildi. Senegalli forvetin haftalık 40 bin poundluk ücretinin ise Fenerbahçe için sorun teşkil etmeyeceğine dikkat çekildi. Oyuncu için kulübünün daha yüksek bir bedel talep ettiği, daha önce Trabzonspor ve bir Arap kulübünden gelen tekliflerin reddedildiği hatırlatıldı.
Salih Uçan haberleri doğrulandı!
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ömer Temelli, Sarı-Lacivertli takımın genç oyuncusu Salih Uçan için teklif geldiğini açıkladı. Genç futbolcu için Roma'nın 10 milyon Euro önerdiği birkaç gündür yazılı ve görsel medyada yer alıyordu. Ancak Fener yönetimi bu transfere izin vermemişti.
Galatasaray transfer haberleri futbol
Son Aslan Burdisso
Veysel Sarı Galatasaray'da
Son Aslan Burdisso
Galatasaray, Arjantinli stoperi renklerine bağladı. 25 yaşındaki 1.87'lik oyuncu 1 yıllığına kiralandı. Burdisso'nun sözleşmesinde 3 milyon euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor
Galatasaray, aradığı stoperi Arjantin'de buldu. Defansa takviyeyi transferin son gününe bırakan G.Saray, Boca Juniors'tan Guillermo Burdisso'yu renklerine bağladı. Arjantinli bugün imza atacak. G.Saray'ın başkanı Ünal Aysal, Burdisso'nun Mancini'nin istediği isimler arasında yer aldığını açıklarken oyuncu ve kulübü ile 1 yıllık kiralık anlaşmasına vardıklarını, sezon sonunda 3 milyon euro karşılığında oyuncunun satın alma opsiyonunun da kendilerinde olduğunu söyledi. Basın sözcüsü Şükrü Ergün ise savunmaya takviye çalışmalarını Burdisso transferiyle neticelendirdiklerini belirterek, "Hem oyuncu hem de kulübüyle anlaştık. Bugün İstanbul'da olacak. Takımımıza katkı sağlayacaktır" diye konuştu.
AĞABEYİ NİCOLAS, YILLARDIR İTALYA'DA
Burdisso, 2009-12 yılları arasında Rosario Central forması giydi ve o dönem Roma ve Arsenal Sarandi'ye kiralandı. 2012'de Boca Juniors'a transfer olan Arjantinli stoper, 29 maçta 3 gol attı. Galatasaray'ın renklerine bağladığı Guillermo, İtalya Ligi'nde İnter ve Roma'da uzun süre oynayıp, son olarak Genoa'ya giden ve 49 kez Arjantin Milli Takımı'nda forma giyen Nicolas Burdisso'nun kardeşi...
ÇOK MUTLUYUM
Ara transferin şampiyonu Galatasaray'ın son bombası Guillermo Burdisso, Türkiye'ye hareketinden önce Arjantin medyasına konuştu. Boca Juniors'ta yeterince şans bulamayan genç yıldız, "Oynama şansı bulacağım için çok mutluyum. En çok özlediğim şey buydu" diyerek duygularını ifade etti.
ALIŞIRSA KENDİNİ GÖSTERİR

Arjantin'in Ovacion gazetesinden Marcelo Locamuz, G.Saray'ın yeni transferi Burdisso'yu FOTOMAÇ için değerlendirdi. Locamuz, "Guillermo, ağabeyi Nicolas'ın gölgesinde kaldı. Onu İtalya'ya Roma'ya götürdü ancak ağabeyiyle odadan dışarı çıkmamışlar. İtalya'ya uyum sağlayamadı. Türkiye'ye alışırsa kendini gösterebilir" ifadelerini kullandı.

Veysel Sarı Galatasaray'da
Galatasaray devre arası transfer döneminin başından beri görüşmelerini sürdürdüğü Eskişehirsporlu Veysel Sarı'nın transferinde nihayet kesin çözüme ulaştı.
Bu transferde Veysel Sarı ile daha önce prensip anlaşmasına varan sarı kırmızılılar, oyuncunun kulübü Eskişehirspor ile de anlaşmaya vardı.
Kulübü ile sözleşmesini uzatmadığı için devre arası kampına katılmayan ve uzun süredir takımla antrenmanlara çıkmayan Veysel Sarı, Galatasaray'a gelmek için kırmızı siyahlı kulüpten alacağı olan 800 bin liradan da vazgeçti. Galatasaray ise Eskişehirspor'dan Necati Ateş ve Erman Kılıç transferlerinden olan 400 bin euro'luk alacağını sildi.
Bu transferde Fenerbahçe'nin de devreye girdiği ve Ersun Yanal'ın eski öğrencisi olan Veysel'i istediği iddia edilirken, Veysel sarı kırmızılı kulübü tercih ederek Galatasaray'da oynamak istediğini Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'a ilettiği öğrenildi.
Beşiktaş transfer haberleri futbol
Cenk Tosun bombası
'Stoper mi kalmadı'
Efsane geri dönüyor!
Cenk Tosun bombası
Beşiktaş, ara transfer döneminin bitmesine saatler kalan Gaziantepsporlu Cenk Tosun'un transferini bitirdi. Ancak genç golcünün bu sezon değil, gelecek sezondan itibaren siyah-beyazlı formayı giyeceği açıklandı
Müjdeli haber Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl'ın aynı zamanda kardeşi olan eski yönetici Mehmet Kızıl'dan geldi. Kızıl, dün gece yarısı twitter'dan yayınladığı mesajda "Gaziantepspor'la Beşiktaş sezon sonu için el sıkıştı. Beşiktaş kendine yakışanı yaptı. Cenk, sezon sonu Beşiktaş'ta olacak" ifadelerini kullandı. Cenk'in babası Şenol Tosun'un bugün Beşiktaşlı yöneticilerle bir araya gelip transferi resmiyete dökeceği öğrenildi.
'Stoper mi kalmadı'
Dany transferine tepki gösteren yöneticiler, meselenin iyi futbolcu olup olmadığı değil, prestij ve marka değeri olduğunu söyledi,“Bu transferle bir camia, başka bir camiaya ezdirilmiştir. Başka stoper mi kalmadı da Dany’yi aldık” dediler
Ezeli rakibi Galatasaray’dan Dany’yi alarak stoper sorununu çözdüğünü düşünen Beşiktaş’ta, Başkan
Fikret Orman dışındaki tüm yöneticiler bu transfere karşı durdu. Siyah-beyazlı idareciler, Dany’nin iyi futbolcu olup olmadığını tartışmadığını dile getirerek, “Önemli olan, Beşiktaş’ın prestiji, ismi ve marka değeridir” ifadelerini kullandı.
Bu transferle bir camianın başka bir camiaya ezdirildiğini dile getiren yönetimin, Başkan Fikret Orman’a, “Tabii ki Önder Özen ve Slaven Bilic’in işine karışmak doğru değil ama sen başkansın. Gerektiği zaman masaya yumruğunu vuracaksın. Başka stoper mi kalmadı da gittik Dany’yi aldık” diye Fikret Orman’a karşı tavır aldılar.
Yöneticileri dinleyen siyah - beyazlı kulübün başkanı ise, “Biz yönetim olarak futbolu Önder Özen’e teslim ettik. Kaldı ki hocamız bu oyuncuyu çok istiyor. Dany’nin bize katkı sağlayacağını düşünüyorlar” yanıtını verdi.
Öte yandan Beşiktaş İzleme Komitesi’nin, Galatasaray’a gitmeden önce Dany’yi siyah - beyazlı yönetime önerdiği ortaya çıktı. Bu oyuncunun tüm maçlarını çıplak gözle bir sene izleyen İzleme Komitesi’nin tüm ısrarlarına rağmen, dönemin teknik direktörü Samet Aybaba bu oyuncuyu reddetmişti. Dany’nin Galatasaray’a gitmesi üzerine, siyah - beyazlı kulüpte, Dany’yi kaptırdıkları için ufak bir kriz yaşanmıştı. Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncunun iyi performans sergilemesi halinde, 1 milyon 800 bin euro vererek Samet Aybaba’nın istemediği Dany’yi, bir kaç senelik bir gecikmeden sonra kadrosuna katabilecek.
Efsane geri dönüyor!
Siyah-beyazlı formayı 11 sene boyunca terleten İbrahim Üzülmez, yuvasına dönüyor!
Beşiktaş’ta sportif direktör Önder Özen’in daha çok transferlerle ilgilenmesi nedeniyle İbrahim Üzülmez’in Slaven Bilic’in yardımcısı olarak işe başlayabileceği öğrenildi. Siyah-beyazlı takımda 11 sene forma giyen Üzülmez sezon başında da yardımcı hoca olarak gündeme gelmişti. İbrahim Toraman ile kavga ettiği için futbol hayatı erken biten Üzülmez’i başkan Fikret Orman’ın çok sevdiği biliniyor.

Yazarlar