Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Kemer Country Club’da düzenlenen ‘Ladies & Men’s Kanser Farkındalık Golf Turnuvası 2022’, iş ve sanat dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getirdi

1-7 Nisan Kanser Farkındalık Haftası sebebiyle Milliyet ev sahipliğinde Kemer Country Club’da 100’den fazla davetlinin katılımıyla ‘Ladies & Men’s Kanser Farkındalık Golf Turnuvası 2022’ düzenlendi. Etkinliğe Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Demirören, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Ali Doğan’ın eşi Fatmanur Uysal Doğan, Prof. Dr. Berrin Pehlivan, Prof. Dr. Arzu Kunt, Prof. Dr. Hakan Özyuvacı, Emel Yıldırım, Canan Edipoğlu ve Pervin Topbaş katıldı. Ana sponsorluğunu Doğtaş’ın üstlendiği turnuvanın sağlık sponsoru BHT Clinic oldu.

Haberin Devamı

Anlamlı turnuva

Oyun sonrası düzenlenen öğle yemeğinde konuşan Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman, “Erken teşhisin önemini her yerde dile getiriyoruz. Kansere yakalanabiliriz ama birçok kanser türünde erken tanıyla beraber kurtulma oranlarımız çok yüksek. Sağlığımızdan daha değerli hiçbir şey yok, bu sebeple tüm işlerimizi erteleyebiliriz ama sağlık taramalarımızı aksatmadan düzenli olarak gerçekleştirmeliyiz” dedi. Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleştirilen turnuvada ödülleri Erdoğan Demirören, Erdem Kıramer ve Çağla Metin takdim etti.

Anlamlı turnuva