Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Cemiyet hayatının önde gelen isimleri, bayram tatilini fırsat bilip, yurt içinde ve dışında renkli rotaları tercih etti. Kimi güney sahillerine kendini atarken, kimi Paris ve İtalya’da soluğu aldı. İşte ünlü isimlerin renkli görüntüleri...

Baş başa İtalya

Antalya’da katıldıkları golf turnuvasında başarıdan başarıya koşan Beyhan Benardete, eşi Adil Benardete ile İtalya tatiline çıktı. Çift, baş başa olmanın tadını çıkardı.

CEMİYETİN BAYRAM KEYFİ

 

Saint-Tropez turu

İş ve cemiyet hayatının renkli simaları arasında yer alan Emir Bahadır, annesi ve kardeşi ile Saint-Tropez’e gitti. İş insanı, birlikte çektirdikleri fotoğrafı dua emojisi ile sosyal medya hesabından paylaştı.

Haberin Devamı

CEMİYETİN BAYRAM KEYFİ

Dinlenme vakti

Yurt içinde ve dışında davetlere imza atan KM organizasyonun sahibi Meltem Beyazıt Tepeler, eşi, kızı ve oğlu ile bu bayram Sicilya’yı tercih etti. Aile, keyifli tatillerini Instagram’dan dostlarıyla paylaştı.

CEMİYETİN BAYRAM KEYFİ

MAHRUKİ AİLESİ SALDA’DA

Mine-Nasuh Mahruki, bayramı Salda Gölü civarında geçiriyor. Çiftin, “Uzun zamandır gitmek istiyorduk, kısmet bu zamanaymış” dediği öğrenildi.

CEMİYETİN BAYRAM KEYFİ

‘Paris ikinci adresimiz’

Uzun pandemi döneminden sonra ilk kez yurt dışına çıkan Tuba Güler ve Ülgen Adıgüzel, ‘İkinci adresimiz’ dedikleri Paris’e gitti. Dostlar, kahvelerini yudumlarken fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

CEMİYETİN BAYRAM KEYFİ

Boğaz başka!

Arife günü dostları Kezban Hatemi ve Nilüfer Bulut ile buluşup hasret gideren Leyla Alaton, “Bu bayram İstanbul’un tadını çıkaracağım” diyenlerden... İş insanı, geleneksel Boğaz hattı yürüyüşlerini de ihmal etmiyor.

CEMİYETİN BAYRAM KEYFİ

Renkli dostlar

Betül Artam, Gülden Koç ve Nesligül Aksoy, Yunanistan’a gitti. Dostlar, renkli karelerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

CEMİYETİN BAYRAM KEYFİ

Hollanda zamanı

Başarılı mimari projelere imza atan Alara Koçibey, önceki gün Londra’daki işlerini bitirip, Hollanda’ya geçti. İş insanı, hem bayramı karşıladı hem de görüşmelerde bulundu.

CEMİYETİN BAYRAM KEYFİ

Huzur saati

Neslihan Sabancı, bayram öncesi soluğu Londra’da aldı. Dünyaca ünlü Hyde Park’ta kuğular arasında dostlarını selamlayan Neslihan Hanım, keyifli hallerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Haberin Devamı

CEMİYETİN BAYRAM KEYFİ

Nepal’den sevgiler!

Sevda Köyüstü, dostlarından oluşan bir grup ile Nepal’e uçtu. Ekip, renkli tatillerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

CEMİYETİN BAYRAM KEYFİ

‘İstanbul gibisi yok’

İyi yakın dost olan Elif Kart ile Gülay Kamaz, bayramın üçüncü günü çıkacakları seyahat öncesinde şehrin tadını çıkardı. Dostlar, Ortaköy pazarında alışveriş yapıp, ‘İstanbul gibisi yok’ dedi.

CEMİYETİN BAYRAM KEYFİ