Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden, kimi yurt içinde kimi ise yurt dışında doğanın içinde olmanın keyfini yaşadı

Baharın gelmesi ve kapalı alanlarda yasakların kalkmasıyla ünlü isimler, güzel havanın tadını çıkardı. Prof. Dr. Hasan Taşçı ve eşi Dr. Aylin Taşçı, araçları ile çıktıkları Bulgaristan yolculuğunda kanola tarlalarında renkli fotoğraflar çektirdi. Berrin Zorlu, eşi Olgun Zorlu ile birlikte gittiği Cote D’Azur’da doğaya olan aşkını ağaca sarılarak gösterdi. Golf arkadaşları Bülent Ciritçi ve Erhan Kamışlı, güzel havada bahçede toplantı yapmanın keyfini yaşadı. Ece Vahapoğlu İzmir’de, Esra Öztürk Miami’de doğa ile iç içe fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Haberin Devamı

Doğa özlemi

Hicabi Keleş, eşi Özgür Doğa Keleş ve dostları Özdinç çifti ile çıktıkları yolculukta tabiatın dokusunu yaşarken, Kosif Ailesi özledikleri pikniği Hyde Park’ta yaptı.
Kadriye Olgar oğlu Olgaç ile, Mehmet Hanif Bodrum’da yeğenleri ile, bir başka Bodrum tutkunu olan Nuray Fenercioğlu ise bahçede tek başına güzel havanın keyfini çıkardı. İşte iş, cemiyet ve moda dünyasından ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarına taşıdıkları renkli kareler...