Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Yazar, tarihçi, profesyonel rehberlik çalışmalarının yanı sıra 22 kitabı, 33 ödülüyle dostları arasında özel bir yere sahip olan Saffet Emre Tonguç, yeni yaşını klip çekerek kutladı

Sosyal yaşamın tanınmış simalarından Saffet Emre Tonguç, yeni yaşını dostlarının sürprizli etkinliğiyle kutladı.

İş insanının yıllar önce yazıp bestelediği ve bir köşede tuttuğu ‘Baharımda Gel‘ şarkısı, Haluk Nayman’ın eşi Fulya Nayman’ın sihirli dokunuşuyla hayat buldu. Şarkının düzenlemesinden stüdyosuna kadar eksiksiz tüm evrelerini tamamlayan Fulya Hanım, Semiramis Pekkan, Leyla Alaton ve kendisinin de yer aldığı klibi tamamladı. Dört günde, altı evde çekilen yapımda, Tonguç’un bilinmeyen yönleri de paylaşıldı. Her şeyin kusursuz ve özenle hazırlandığı doğum günü hediyesi için rehber, sosyal medya hesabından “Gelecek haftadan itibaren bütün dijital platformlarda yer alacak şarkı için tüm dinleme ve izleme geliri Tohum Otizm Vakfı’na bağışlanacak” yazarak takipçilerinden takdir topladı.

Haberin Devamı

KLİP SÜRPRİZİ

KLİP SÜRPRİZİ

Nero’nun anısına!

Geçtiğimiz yılın ortalarında kendi evininin bahçesinde katledilen Nero ve onun gibi haksızlığa uğramış tüm canlara ithafen tasarlanan tişörtler büyük rağbet görüyor. Şebnem Çapa’nın da başını çektiği ve cemiyet hayatından pek çok tanınmış ismin aldığı bu seçkilerin tüm geliri, Nero Bakımevi’ne bağışlanacak. Arhavi Belediyesi Nero Sokak Hayvanları Bakımevi, bağışlarla muhtaç canlara tedavi ve mama desteği sağlıyor.

KLİP SÜRPRİZİ

Büyüleyici kutlama

2012 yılında Paris yakınlarında bir Orta Çağ kasabasında 13 yıl süren arkadaşlıklarını üç gün üç gece süren düğünle noktalayan Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arcas ile FD Dekorasyon ve mimarlık şirketi sahibi eşi Funda Arcas, evlilik yıl dönümlerini kutladı. Alaçatı’daki Alavya Hotel’de gerçekleşen organizasyonda pandemi kurallarına dikkat edilirken, konuklar şıklıklarıyla göz doldurdu. Candan Varnalı’nın sahibi olduğu CVC LifeStyle’in özenle hazırladığı günden menüden, masa düzenine, ikram sunumundan müziğine kadar her şey özenle seçilmişti. Gecenin açılışı müziğinde özel bir dans performansı sergileyen çift, uzun süre ayakta alkışlandı.

Haberin Devamı

KLİP SÜRPRİZİ

Leyla Tonya’dan kadınlara moral dopingi!

Makyaj artisti Leyla Tonya, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kanser hastası kadınların yüzünü güldürecek. ‘Birlikte güçlüyüz’ mottosuyla başlattığı destek hareketi hakkında konuşan iş insanı, “Geçtiğimiz yıllarda sancılı süreci yaşamış biri olarak, kanser hastası kadınlarımızın yanında yer almak istedim. Bu kapsamda mart ayı boyunca, her şubemde, hastalığı yaşamış her kadına ücretsiz kalıcı makyaj uygulaması yaparak dökülen kaş ve kirpikleri için üzülmek yerine aynaya baktıklarında kendilerini çok daha iyi hissetmelerine vesile olmayı hayal ediyorum” dedi.

KLİP SÜRPRİZİ

Erciyes molası

Pınar Eczacıbaşı, yoğun iş trafiğine bir mola vererek kar tatili için Erciyes’e gitti. Arkadaşı Sibel Pensoy ile eğlenceli anlarını paylaşan iş insanı, “Harika kayak günü...” notuyla Instagram hesabından kareler paylaştı.

KLİP SÜRPRİZİ

Bahar öncesi yaz!

Her fırsatta, adeta ikinci adres yaptıkları Göcek’in dünyaca ünlü Likya-Onno/Bedri Rahmi Koyu’na giden Naz-Erol Özmandıracı, geleneği bozmadı. Yoğun iş temposundan sıyrılarak baş başa kalmanın tadını çıkaran çift, güzel havanın keyfini sürdü. Bu anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Özmandıracı Ailesi, yaz mevsimine erken giriş yaptı.

Haberin Devamı

KLİP SÜRPRİZİ

Çifte mutluluk

Keçeli Ailesi, geçtiğimiz hafta iki mutluluğu bir arada yaşadı. Engin Keçeli’nin zarif eşi Selen Keçeli yeni yaşına girmesiyle keyifli anlar yaşayan tanınmış simalar, aynı hafta sonunda kardeşi Nedim Keçeli’nin yeni yaşına girişi kutladı. Birlikte pasta kesen aile bireyleri, renkli anları sosyal medya hesabından da paylaştı.

KLİP SÜRPRİZİ

Boğaz havası

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Ruken Mızraklı, pandemi döneminde artan yoğun trafiğe çare olarak aldığı Vespa motosikletiyle trafiğe çıktı. Araçtaki mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaşan iş insanı, “Keyif yaparak zamandan tasarruf etmek” notuyla beğeni topladı.

KLİP SÜRPRİZİ

Pratik tarif

Berrin Ak, mağazasında mutfağa girdi. Arkadaşı Tülin Kalkan’la pratik kurabiye yapan iş insanı, hünerlerini sergiledi.

KLİP SÜRPRİZİ

Heyecan dorukta

Sinan Vardar, havaların ısınmasını fırsat bilip soluğu Bodrum’daki evinde aldı. İş insanı, pandemi sürecinde gerçekleşecek normalleşme çalışmalarını buradan takip ediyor.

KLİP SÜRPRİZİ