Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Sarıyer Belediyesi Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen Gusi Barış Ödülleri, cemiyet dünyasından isimleri bir araya getirdi

Her yıl kasım ayının dördüncü çarşamba günü Filipinler’in Manila kentinde düzenlenen Gusi Barış Ödülleri, salgın nedeniyle ilk kez ülke dışına çıkıp İstanbul’da gerçekleşti. Başkan Barry Gusi’nin dostu Dünya Fahri Konsoloslar Birliği Başkanı Aykut Eken, ‘Asya’nın Nobel’i’ olarak kabul edilen tören için Faruk Cengiç ve Dr. Burak Küntay ile kolları sıvayıp, iki gece düzenledi.

Haberin Devamı

Ödül gecesi

İlk gün, Hyatt Regency’de dostların kaynaşması için Aykut Eken ve eşi Gönül Eken tarafından “Hoş geldiniz” yemeği verildi. İkinci gece ise Barry Gusi’nin ev sahipliğinde Sarıyer Belediyesi Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlendi. Töreni sunma görevini, ödülü alan ilk Türk olan Nasuh Mahruki üstlendi. Gecede, iş insanı Oğuz Aydemir, Doç. Dr. Elif Vatanoğlu Lutz, Erol Makzume ve Nişantaşı Eğitim Vakfı kurucusu Levent Uysal ödül aldı. Etkinliğe katılanlar arasında Tezcan Yaramancı, Mehmet Habbab, Feriha Göksu, Ebru Sanver, Sema Cerrahoğlu gibi pek çok tanıdık isim de yer aldı.

Ödül gecesi