Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

DHL Open 2021 Golf Turnuvası, Kemer Country Golf Kulübü’nün uluslararası standartlardaki 18 delikli sahasında iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi

REKOR KATILIM

İstanbul’da golf denince akla gelen tek adres olan Demirören Şirketler Grubu bünyesindeki Kemer Country Club’ın uluslararası standartlardaki 18 delikli golf sahası, pandemi döneminin ardından normalleşme şartları altında ilk kez önemli bir turnuvaya ev sahipliği yaptı. Dünyada lojistik sektörünün en hızlı ve önemli kuruluşları arasında yer alan ve 2017 yılında düzenlediği turnuva ile golfe “Merhaba” diyen DHL Express Türkiye, DHL Open 2021’de golf sporuna gönül verenleri bir araya getirdi.

Haberin Devamı

REKOR KATILIM


DHL Express Global Başkan Yardımcısı Claus Lassen’in hem oynayıp hem de ev sahipliği yaptığı turnuvada, Nihat Özdemir, Pervin Topbaş, Erhan Kamışlı, Alinuri Türker, Beyhan Benardete, Hasan Akçakayalıoğlu, Serhat Soysal, Erdem Kıramer, Serra Tokar, Mehmet Ziylan, Ayhan Elmas gibi iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri de vardı. İş dünyasına büyük katkı sağlayan kuruluşun 40’ıncı yılına denk gelen turnuvada, erkeklerde üç, kadınlarda iki, gençler ve miniklerde toplam yedi kategorideki mücadelenin sonunda Okan Sezer büyük ödülün sahibi oldu. DHL Express’in üst düzey yöneticilerinin sporculara ödülleri takdim ettiği günde, yıl dönümü pastası alkışlar eşliğinde kesildi.

REKOR KATILIM