SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

10 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astroloji bilimine göre belirlenmiş ve kullanılan burçlar bulunmaktadır. Bu burçlar doğum tarihlerine göre belirlenmektedir. Yıl içindeki bütün günleri kapsamakta olan burçlar bulunmaktadır. İnsanların gerek karakter ve gerekse de duygusal yönleri hakkında burçlar sayesinde yorum yapılabilmektedir. Burçlar hakkında merak edilen günlerden bir tanesi ise 10 Ağustos tarihidir. Peki, 10 Ağustos doğumlular hangi burca sahip olmaktadır? İşte, 10 Ağustos doğumlular hakkında burç detayları.

|

23 Temmuz ile 22 Ağustos tarihlerini kapsayan kişiler Aslan burcuna sahip olmaktadır. Bu bağlamda 10 Ağustos gününde doğanlar, Aslan burcuna sahip olurlar.

10 Ağustos Hangi Burç Oluyor?

23 Temmuz dahil doğup, 22 Ağustos dahil ve arasında doğanlar Aslan burcunda olmaktadır. Bu yüzden 10 Ağustos tarihide bu aralığa girmektedir.

Aslan Burcu Yükseleni Nedir?

10 Ağustos tarihi Aslan burcu tarih aralığının orta kısımlarına denk geldiği için orta grup hakkında bilgi sahibi olunmalıdır. Yükselen burçlar ikizler, yengeç, aslan, başak ve terazi olarak devam eder.

Aslan Burcu Yorumu ve Özellikleri

Liderlik ve önderlik yapmayı çok seven aslan burçları, öyle ki bazen bu tavırları diktatörlüğe kadar uzanır. Bazen de karşısında bulunan kişilerin hayat planlarına da katılmak isterler. Her şey hakkında konuşma ve fikir beyan etme alışkanlıkları bulunmaktadır. Söz hakkı vermeyi severler ama yine de son sözün kendi sözleri olması isterler. Böylece kendilerini ispatlama ve kabul ettirme anlayışında bulunurlar. Ayrıca çevresindeki insanlara yardım etmekten ve iyiliklerde bulunmaktan zevk alırlar. Sevecen, merhamet sahibi ve iyimser kişilerdir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.