‘100 Tarihi Lokanta’ Gurme Ödülleri’ne aday
Lokanta Dünyası ve Cinius Yayıncılık işbirliği ile yayımlanan “100 Tarihi Lokanta” kitabı, her yıl dünyanın dört bir yanında basılan yemek kitapları arasından en iyilerini seçmek amacıyla düzenlenen Gourmand World Cookbook Awards ödülleri için Türkiye adına iki dalda yarışıyor
Yemek kitaplarının Nobel’i olarak bilinen Gourmand World Kitap, Cookbook Awards tarafından, “En İyi Mutfak Seyahat Rehberi” ve “En İyi Rehber” dalında Türkiye’yi temsil edecek aday olarak açıklandı. Gourmand World Cookbook Awards 2010 ödülleri, Paris Yemek Kitapları Fuarı’nın ilk günü olan 3 Mart 2011’de Theatre Le 104’de düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.
Oğuz Erkara tarafından tespit edilerek yapılan birebir görüşmeler sonucu hazırlanan “100 Tarihi Lokanta” kitabı, Türk lokanta tarihinde yer alan işletmelerin hikâyelerine ışık tutuyor.