SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

105'lik kadına göre uzun yaşamın sırrı bekarlıkta

105 yaşındaki İngiliz kadını, uzun yaşamasının sırrını bekarlıkta görüyor.

|

Bu hafta içinde 105. yaşgününü kutlayan Clara Meadmore, "Cinsi münasebet çok sıkıntılı iş" dedi ve bekarlığı övdü.
"İnsanlar bana lezbiyen olup olmadığımı soruyor, ben de olmadığımı söylüyorum" diyen yaşlı kadın, "Seksle hiç ilgilenmedim. Cinsi münasebetin sıkıntı verici ve üzücü olduğunu düşünüp kendimi başka şeylere verdim" diye
konuştu. 1903’te İskoçya’da doğan Meadmore, Kanada ve Yeni Zelanda’da yaşadıktan sonra 20’li yıllarda İngiltere’ye döndü.

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.