SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

11 Temmuz 2022 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları

Daha gerçekçi olalım! 11 Temmuz 2022 Pazartesi burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Ay Yay burcunda büyürken sınırlarımızı bilmek ve sorumlu davranmak konusunda gevşek davranabiliriz. Hareket ve özgürlük ihtiyacı vurgulanıyor. Yeni fikirler ya da inançlar, öne sürmek istediğimiz şeyler olabilir. Bugün yabancılarla ilgili konularda da daha cesur adımlar atılabilir. Ancak ne bir karara ulaşmak zor.

Nelerden kaçınmalı? Ay’ın çok fazla açı kurmaması bugün konsantre olmayı zorlaştırıyor. Dağılmamaya bakalım. Ancak belki de bugün serbest düşünmek, serbest hareket ve spontane şekilde yapmak istediğimiz işler için uygun olabilir. Günün geç saatlerinde aşkta ve karşılıklı konularda daha fazla etkilenme ve kararsızlık bir arada yaşanabilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 9/ Su  Akıcı, değişken, değişen koşullar var. Bugün olumsuz düşünmemek ve yeni ümitlere açık durmak gerekiyor. Kendi içimizde bir denge bulmaya çalışalım.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.