SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

12 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

İnsanlık tarihinde astroloji her daim ilgi odağı olmuştur. Eski Mısır uygarlığında ve diğer tüm medeniyetlerde astroloji önemli ve saygın bir yer işgal etmiştir. Günümüzde de bu ilgi aynen sürmektedir. İşte için ilgiyle okuyacağını 12 Haziran hangi burç, yükselen, özellikleri, yorumları ve çok daha fazlasını sizin için derledik.

|

12 Haziran hangi burcun günü, niteliği, özellikleri ve tüm detayları bu yazıda bulacaksınız.

12 Haziran Hangi Burç Oluyor?

Astroloji burçları 2 ana grupta toplamıştır. Sabit burç ya da güneş burcu kişilerin doğum tarihine göre saptanmaktadır. 12 Haziran tarihinde doğan insanların burcu ise "İkizler Burcu" dur.

12 Haziran İkizler Burcu Yükseleni Nedir?

Yükselen burç ya da ay burcu ise daha kişiye özeldir. Herkesin yükselen burcu kendi doğum saatine göre hesap edilir. Yani bir kimsenin yükselen burcu ancak doğum saati biliniyorsa hesaplanabilir.

İkizler Burcu Yorumu ve Özellikleri

İkizler burcunun elementi havadır. Yükselen burcunun yönetici gezegeni ise iletişim gezegeni olarak da bilinen Merkür' dür. İkizler burcu hava grubu bir burçtur. İkizler burcunun, şanslı taşı akik, şanslı sayıları 5 ve 9, şanslı günü çarşamba günüdür. İkizler burcu insanı dışa dönük seyahat etmekten keyif alan enerjik yapıdadır. İkizler burcunun temel özellikleri şunlardır:

İkizler burcu insanı enerjik, sempatik ve canlıdır.

İkizler burcu konuşkan ve iletişimi güçlüdür.

İkizler burcu insanı entelektüel ve zeki bir burçtur.

İkizler burcu dost konusunda seçicidir ancak gerçek dostluğa çok kıymet verir.

Olumsuz özellikleri ise sabırsızlığı, karasızlığı, değişkenliği ve yüzeyselliğidir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.