SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

12 Mayıs 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları

Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız ! 12 Mayıs 2024 Pazar burç yorumu

|

Ay’ın ışığı büyürken son derece dinamik ve sürprizlerle dolu bir haftadayız. Pek çok olay hız kazanmakta ve daha farklı davranmayı gerektirmekte. Bu dönemde imkanlarımızı kullanma yönünde daha kararlı bir tavır içindeyiz. Haftanın ilk günlerinde sezgilerimizden yararlanarak ilginç adımlar atabiliriz. 15’i civarında düşüncelerimizi somut hale getirmek önem kazanıyor. Bu dönemde kararlarımızda ısrarcı olabiliriz. Özellikle 18 Mayıs civarında çok yüksek enerjiler, cesaret ve aynı zamanda orijinal yönlerimizi ortaya koyabileceğimiz fırsatlar var.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim?

12 Mayıs Pazar: Ailevi konulara ve sevdiklerimize daha fazla zaman ayırabileceğiniz bir gündeyiz.

13 Mayıs Pazartesi: Günün ilk yarısında bazı endişeler yaşanabilir. Öğleden sonra dışa dönük işler için daha çok imkan edebiliriz.

14 Mayıs Salı: Kişisel gücümüzü ve kararlılığımızı daha fazla ortaya koyabiliriz. Başkalarının dikkatini çekmek zor değil.

15 Mayıs Çarşamba: Yaratıcı konulara zaman ayırabiliriz. Ancak abartılı olmamaya dikkat edelim.

16 Mayıs Perşembe: Zekamızı ve pratik yönlerimizi ortaya koymak için güzel fırsatlar var. Detaylardan da çok şey öğrenebiliriz.

17 Mayıs Cuma: Özellikle öğle saatlerinde bizi engelleyen durumlar ya da şansızlıklar gündeme gelebilir.

18 Mayıs Cumartesi: Günün ilk yarısında oldukça ilginç ve fırsatlar içeren koşullar var. Öğleden sonra ilişkilerimize daha fazla önem verebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.