SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

12 Ocak 2022 Çarşamba burç yorumu – Günlük burç yorumları

Işıklar uyumlu! 12 Ocak 2022 Çarşamba burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün toprak elementinde uyumlu duran ışıklar enerjimizi daha yapıcı ve akıcı şekilde kullanabileceğimizi gösteriyor. Tembellik etmemeliyiz. Enerjimizi yaratıcı konulara, sahnesi olan uğraşlara ayırabiliriz. Özellikle uzun vadede değerlendirebileceğimiz işleri ele almak, istikrar göstermek için harekete geçebiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Bugün hayatın güzel yönlerine de zaman ayırabiliriz. Ancak bir yandan da fikirlerde, inançlarda karmaşa, yanılma ve dikkatsizlikler gündeme gelebilir. Risk içeren konularda daha dikkatli olalım. Özellikle günün ilk yarısında farkında olmadığımız koşullar yüzünden yanlış adımlar atabiliriz. Sadece duyumlara göre hareket etmemeliyiz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 11/ Su   Abartılar gündeme gelebilir. Su burcu değişkenliği, esnekliği ve yönsüzlüğü temsil eder. Duygusal nedenler yüzünden dağılabiliriz. Kimi zaman kendimizi yeteri kadar kontrol edemeyebiliriz. Gün boyunca daha tutarlı ve kararlı olmak yönünde test edileceğiz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.