SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

12 Temmuz 2022 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları

Koşullar değişiyor! 12 Temmuz 2022 Salı burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Ay’ın saat 12:00’ye kadar boşlukta kaldığını görüyoruz. Böyle zamanlarda ciddi ve bağlayıcı kararlar almak zor olacaktır. Koşullar bizi kararsız kılıyor olabilir. Saat 12:00’den itibaren Oğlak burcuna ilerleyecek olan Ay daha ciddi ve sorumlu bir atmosfer yaratacak. Öğle sonrasında işle ilgili konulara ya da duygusal açıdan önem verdiğimiz konulara yönelebiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Öğle sonrasında daha dikkatli ve sorumlu olmayı gerektiren bir hava var. Mesleki konularda hızlı davranabiliriz. Mantık ve düzenin gerektirdiği kurallara yer vermeliyiz. Duygusal açıdan belki bizi  zorlayan, baskılayan durumlar içinde olabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 10/ Köpek Bugün otorite figürleri ile ilişkilerimize daha fazla önem vermeliyiz. Keskinlik, kararlılık gerektiren bir durum ile karşılaşabiliriz. Zihinsel olarak dengede kalmaya çalışalım.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.