SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

13 kurban daha

Yollarda bayram kazaları dün de hız kesmedi. Trabzonda uçuruma yuvarlanan minibüste aynı aileden 4 kişi can verdi. Diğer kazalarda da toplam 9 kişi öldü, 30 kişi de yaralandı

|

axyas012.jpg İlçenin Akdamar köyüne mezarlık ziyaretine gidenleri taşıyan minibüs şoförünün kimliğinin henüz belirlenemediği bildirildi. Kazanın şoförün dikkatsizlik ve tedbirsizliği sonucu saat 10.30da meydana geldiği kaydedildi. Kazada Halil, Ali, Fadime ve Emir Çağlayan, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olarak kurtulan Musa, Sabire, Cengiz, Şakire Çağlayan ve Osman, Fadime Karabulut Akçaabat ve Trabzondaki çeşitli hastanelerde tedaviye alındı.Bayramın 2. gününde, Türkiye genelinde 9 can daha alan diğer kazalar da şöyle:BARTIN: Kazpınarı mevkiinde yol kenarında yürüyen Mustafa (42) ve Ekrem Ceylana (40) kamyonet çarptı. Ceylan kardeşler tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan kamyonet şoförü 126 promil alkollü çıktı.OSMANİYE: Mustafa Topal (23) yönetimindeki otomobil, Toprakkale yakınlarında devrildi. Kazada, Topal olay yerinde hayatını kaybetti. BURSA: İnegölde 2 minibüs çarpıştı, 10 kişi yaralandı. DENİZLİ: Hasan Öztunanın (41) kullandığı otomobil, şehir girişinde refüje çarptı. Otomobilin arka koltuğunda oturan Yiğit Öztuna (6), camdan dışarı fırladı. Öztuna hayatını kaybetti.ÇANKIRI: Ailesiyle bayram ziyaretine giden İsmail Özenin kullandığı otomobil direğe çarptı. Otomobildeki 3 kişi öldü.SAMSUN: Terme ilçesinde Ahmet Solmazın kullandığı otomobil, İbrahim Kaplanın kullandığı otomobille çarpıştı. Otomobilde bulunan Aleyna Kaplan (2), olay yerinde öldü.MANİSA: Halil Karabayın (67) kullandığı otomobil, Aldan beldesi yakınlarında, yolun karşısına geçmek isteyen Kezban Karaduman ile 6 yaşındaki oğlu Serdara çarptı. Kazada, Serdar Karaduman olay yerinde öldü, Kezban Karaduman yaralandı. Trabzonun Akçaabat ilçesinde bir minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 4 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.