SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

13 Mayıs 2021 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları

Hızla hareket ediyoruz! 13 Mayıs 2021 Perşembe burç yorumuna göre bugün neler yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? İkizler burcunda Merkür ile yan yana gelen ay oldukça ilginç, hareketli ve merak uyandıran koşullara işaret etmekte. Gençlerle, öğrencilerle ilgili konular, ticaret ve görüşmeler dikkat çekmekte. Fikirlerimizi hızlı ve anlaşılır şekilde ortaya koyabiliriz. Fazla aceleci olmamak gerek. Yüzeyde kalmamaya bakalım. Entelektüel uğraşlar için güzel bir gündeyiz.

Nelerden kaçınmalı? Bugün alacağımız haberler bizi oldukça meraklandırabilir. Yeni ve hayal gücümüzü de destekleyecek bilgiler alabiliriz. Yaratıcı alanda çalışanlar, sanatçılar açısından çok iyi değerlendirilebilecek koşullar var. Ruhsal açıdan kendimizi geliştirmeye açığız. Özellikle öğle saatlerinde ortak amaçlar etrafında birleşebiliriz. Kadın enerjisi de daha olumlu bir ifade bulabilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 1/Yılan Yeni bir döngü içine girmekteyiz.  Bugün derin konular üzerinde durabilir, sezgilerimize güvenebiliriz. Bu burç ruhsal enerjiler, manevi temalarla yakından ilişkilidir. Bugün maddi konular ve manevi açıdan bizi test eden ikilemler arasında kalabiliriz. Duygusal dönüşümlerin dikkat çekebileceği anlaşılıyor.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.