SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

14 Eylül 2022 Çarşamba burç yorumu – Günlük burç yorumları

Öğle saatlerini iyi değerlendirelim

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün ışıkların uyumu yapacağımız işlere daha kalıcı sonuçlar getirebilir. Tembellik etmemeliyiz. Ay Boğa burcunda iken parasal bir konu üzerinde değişikliklere gidebilir ve düşüncelerimizi daha somut şekilde aktarma imkanı bulabiliriz. Özellikle öğle saatlerinde görüşmeler, birliktelikler ve evimiz için yapabileceğimiz olumlu şeyler var.

Nelerden kaçınmalı? Günü hareketsiz geçirmemeliyiz. Hayatın güzel yönlerine daha açık bir gündeyiz. Özellikle akşam saatlerine doğru duygusal açıdan önem verdiğimiz bir konuya odaklanabilir ve isteklerimiz yönünde daha çok şey yapmak isteyebiliriz. Sanatsal uğraşlar, yeteneklerimizi daha kalıcı şekilde kullanabileceğimiz olanaklar bulabiliriz. Günü iyi değerlendirmeye bakalım.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 9/Jaguar 9 enerjisi altında eksik kalan şeyleri tamamlayabiliriz. Ruhsal konulara zaman ayırmak için uygun koşullar var. Doğaya yönelik konularla da ilgilenme zamanı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.