SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

14 Nisan 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları

Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız ! 14 Nisan 2024 Pazar burç yorumu

|

Bu hafta Ay’ın ışığı büyürken daha fazla hareket ve girişim isteği dikkat çekiyor. Bu dönemde pek çok şeyi gözden geçiriyoruz. İletişim ve hareket gezegeni Merkür geri giderken eksik olan şeyleri daha kolay görebiliriz. Haftanın ilk günlerinde bizi duygusal açıdan harekete geçiren koşullar var. Ayrıca bu dönemde yeni ve farklı, daha orijinal düşüncelere yönetebiliriz. Jüpiter ve Uranüs yan yana gelirken sürprizler gündeme geliyor. Özellikle 19-20 Nisan tarihlerinde yeni ve ilginç fırsatlar söz konusu olacak. Bugünleri iyi kullanmaya çalışalım, hareketsiz kalmayalım.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim?

14 Nisan Pazar: Evinize ve sevdiklerinize yönelik konulara daha fazla önem verebilirsiniz. Duygusal açıdan hareketli bir gün olabilir.

15 Nisan Pazartesi: Bugün hızlı hareket etmek ve önceliklerimizi doğru belirlemek durumundayız.

16 Nisan Salı: Kişiliğimizi ortaya koymak yönünde oldukça kararlı davranabiliriz.

17 Nisan Çarşamba: Yaratıcı konular ve fikirler açısından oldukça istikrarlı davranabileceğimiz bir gündeyiz.

18 Nisan Perşembe: Günün ilk yarısında kendimize daha çok güveniyoruz. Öğleden sonra işle ilgili değişiklikler gündeme gelebilir.

19 Nisan Cuma: Bugün bazı aksamaları göz önüne almak zorundayız. Endişelerimizi daha iyi yönetelim.

20 Nisan Cumartesi: Özellikle öğle saatlerinde gerginlik yaratabilecek durumlar ya da tartışmalar söz konusu olabilir. Evde de dengeli olmaya çalışalım.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.