SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

14 Temmuz 2022 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları

Esnek olmaya bakalım! 14 Temmuz 2022 Perşembe burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Sabah saatlerinde bizi duygusal açıdan yoran, kimi zaman baskılayan bir atmosfer olabilir. Ay’ın Saka burcuna ilerleyeceği saat 11:13’e kadar koşullar pek kolay olmayabilir. Bugün daha fazla özgürlük ve farklı şeyler arayışı içindeyiz. Duygularımızı anlatmakta zorlanabiliriz. Biraz esneklik göstermek, tek yönden bakmamak yarar sağlayacak.

Nelerden kaçınmalı? Maddi konularda karar vermek için koşullar pek destekleyici olmayabilir. Bizi ikilemde tutan durumlar içinde olabiliriz. Özellikle karşılıklı bir konuda çözüme ulaştırılması gereken bir konu söz konusu olabilir. Günün geç saatlerinde yine evde ve duygusal alanda güvensizlikler ya da maddi konular yüzünden tartışmalara açık olabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 12/Yol Bugün ana odaklanmak yönünde çaba sarf edelim. Daha büyük içe dönüş yaşamak ve kendimizi anlamak mümkün. Başkalarına hizmet etmek de faydalı sonuçlar verecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.