SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

15 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2022 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astroloji her çağda insanları cezbetmiştir. İnsanoğlu gökyüzünü yakından takip etmiş, gökyüzü olaylarını, gezegenleri, yıldızları, ayı ve güneşi gözlemlemiş, değerlendirme ve çıkarımlarını kayıt altına almıştır. Bugün modern Astronominin dayandığı bu kadim bilgilerdir. 15 Aralık hangi burç oluyor, yükseleni, özellikleri ve çok daha fazlasını sizler için derledik.

|

15 Aralık hangi burcun günüdür, nitelikleri, yorumu ve bütün detayları bu yazıda bulacaksınız.

15 Aralık Hangi Burç Oluyor?

Astrolojide 2 ana grup burç vardır. Bunun ilki güneş burcudur. Güneş burcu insanların doğum tarihine göre belirlenir. 15 Aralık tarihinde doğmuş olan kimselerin burcu "Yay Burcu" olacaktır.

15 Aralık Yay Burcu Yükseleni Nedir?

İkinci ana grup burç ise yükselen burç ya da ay burcudur. Kişilerin yükselen burcu kendilerine özeldir. Yükselen burç doğum saatine göre hesap edilebilir. Bu sebeple ancak doğum saatini tam ve kesin olarak bilen kişilerin yükselen burcu hesaplanabilir.

Yay Burcu Yorumu ve Özellikleri

Güneş burçlarının her birinin yönetici gezegenleri vardır. Yay burcunun yönetici gezegeni Jüpiter'dir. Yay burcu ateş grubu bir burç olup değişken burçlardan birisidir. Yay burcunun uğurlu sayıları 5 ve 7 sayılarıdır. Uğurlu günü de perşembe günüdür. Yay burcu insanları gezmek ve eğlenmekten büyük keyif alırlar. Yay burçlarının ana özellikleri şunlardır:

Yay burçları dışa dönük, özgürlüklerine düşkün kişilerdir.

Yay burçlarının hayal güçleri fazla olup kendileri neşeli insanlardır.

Yay burçlarının olumsuz özellikleri ise kaprisleri, sorumsuzlukları ve bir şeyden çok çabuk bıkmalarıdır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.