SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

15 Temmuz 2022 Cuma burç yorumu – Günlük burç yorumları

Katı düşünmemeliyiz! 15 Temmuz 2022 Cuma burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Saka burcunda ilerleyen Ay belirli düşüncelere odaklandığımız ancak yeteri kadar esneklik gösteremediğimiz durumlarda gerginlik yaşayabileceğimizi anlatıyor. Ay bu burçta arkadaşlıklar ya da orijinal düşünceler geliştirmek için faydalı olabilir. Ancak saat 16:00 civarında günlük işler içinde beklenmedik durumlar ya da terslikler yaşanabilir.

Nelerden kaçınmalı? Bugün arkadaşlıklar ve ortak projeler, düşünceler içinde daha farklı yollar arayabiliriz. Yaptığımız işlere güzellik katmak, hoşluk yaratmak önemli olabilir. Akşam saatlerinde bizi belirli bir seçim yapmaya yönelten bir kararla karşılaşabiliriz. Ortak düşünmek ve tolerans göstermek yönünde test edilebiliriz. Katı ya da kopartıcı davranmamalıyız.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 13/Kamış Sezgilerimizin ve algılarımızın yüksek olduğu bir gündeyiz. Ruhsal konulara da vurgu var. Kendi iç dengemizi yeniden bulmaya çalışalım.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.