SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

16 Haziran 2021 Çarşamba burç yorumu – Günlük burç yorumları

Hareketlilik artıyor! 16 Haziran 2021 Çarşamba burç yorumuna göre bugün neler yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Başak burcuna ilerleyen Ay özellikle zihinsel alanda oldukça hızlı, pratik ve verimli olabileceğimizi gösteriyor. Geri giden Merkür nedeni ile eksiklerimizi daha iyi görebilir ve gerekli düzeltmeleri yapabiliriz. Bugün aynı zamanda keyif veren konularda, harcamalarımızda bazı abartılı durumlara da yönelebileceğimiz için daha ekonomik olmaya bakalım.

Nelerden kaçınmalı? Düşüncelerimizi odaklamaya özen gösterelim. Özellikle sabah saatlerinde sohbetler, görüşmeler hızlı şekilde ilerleyebiliriz. Ancak alışveriş ediyorsak iki kere düşünmekte fayda olacak. Akşam saatlerinde gereksiz masraf ya da abartılı tutumlar içinde olabiliriz. Yine de günü iyi değerlendirebileceğimiz olanaklar bulabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 9/Fırtına İstikrarsızlıklar yaşanabilir. Takvime göre bugün Fırtına günündeyiz. Kendi duygusal hayatımıza dönmek ve kendimizi daha iyi anlamaya çalışmak sayesinde, eskiden kaynaklanan sorunlar çözülebilir. Bugün yaralarımıza şifa sağlayacak konulara yönelebiliriz.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.