SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

17 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Son zamanlarda kişiler doğdukları güne göre burçlarını belirlemekte ve burç yorumlarına bir hayli dikkat etmektedirler. Günden güne gelişen astroloji, sektörünün yanı sıra astrologların sayısı da son zamanlarda bir hayli artmış ve ülkemizde de gezegen hareketleri büyük bir merak ile izlenmeye başlanmıştır. Gezegen hareketlerine göre burçlar için farklı yorumlamalar yapılmakta ve burçların başına gelebilecek olaylar tahmini olarak listelenmektedir. İşte, tüm detaylar.

|

Yükselen burçların da astrolojide çok önemli bir yeri vardır. Burç tahminlerinin yükselen burçlarına göre yapıldığı bilinmektedir. Bu sebepten ötürü yükselen burcunuzu da bilmek çok büyük bir önem taşımaktadır.

17 Eylül Hangi Burç Oluyor?

17 Eylül günü dünyaya gelen kişiler başak burcunun elemanlarıdır. Başak burcu olan insanların sayısı ülkemizde pek fazla olmasa da dünya genelinde sayıları oldukça fazladır. Bu burçların çeşitli alanlardaki davranışları da bir hayli dikkat çekmektedir.

17 Eylül Başak Burcu Yükseleni Nedir?

17 Eylül başak burcu yükseleni doğduğunuz tam saate göre hesaplanmaktadır. Aksi taktirde doğduğunuz güne göre yükselen burç bilgisine sahip olmak imkan dışıdır. Yükselen burç bilgileri sadece kişinin dünyaya geldiği saate göre belirlenmekte ve ona göre yorumlanmaktadır.

Başak Burcu Yorumu ve Özellikleri

Başak burçları, çok titiz insanlar olarak bilinmektedir. Birçoğu temizlik delisi olarak bile adlandırılabilmektedir. Hijyen onların hayatlarında daima ilk sırada yer almaktadır. Bunun yanı sıra dostları tarafından çok sevilen bir yapıya sahip olan başak burçları, çok iyi sır tutarlar.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.