SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

17 Haziran 2021 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları

Yanlış anlamalara dikkat! 17 Haziran 2021 Perşembe burç yorumuna göre bugün neler yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Daha iyi organize olmamız ve düzenimize dikkat etmemiz gereken bir gündeyiz. Hızlı ilerlemek mümkün hatta aynı anda birden fazla işle de ilgilenebiliriz. Ancak haberler ya da bilgilerin net ve doğru olduğundan emin olalım. Bugün sağlık, hizmet ve çalışma hayatımıza yönelik konularda pek çok değişiklik gündeme gelebilir.

Nelerden kaçınmalı? Öğle saatlerinde hızlı bir trafik var. Görüşmeler, ziyaretler ve konuşmalar öne çıkarken, yanlış anlamalara ya da unutkanlığın neden olabileceği durumlara dikkat edelim. Bu saatlerde tekrar düzeltilmesi gereken işlerle uğraşabiliriz. Günün geç saatlerinde de benzer şekilde yanlış değerlendirmeler, hileli durumlar ortaya çıkabilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 10/Yönetici  Daha odaklı davranabiliriz. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Yönetici günündeyiz. İdealize ettiğimiz konular öne çıkarken, bağımsız hareket etmek arzusu önem kazanmakta. Kendimizle ilgili yüksek beklentiler ve çok gerçekçi olmayan değerlendirmelerden uzak duralım.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.