SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

17 Mart 2021 Çarşamba burç yorumu – Günlük burç yorumları

İstikrar arıyoruz! 17 Mart 2021 Çarşamba burç yorumuna göre bugün neler yapılmalı, nelere dikkat edilmeli?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Ay Boğa burcunda ilerlerken daha sağlam ve istikrarlı koşullar arıyoruz. Ancak en son yaşanan huzursuzluklar nedeni ile kendimizi gergin hissedebiliriz. İlişkilerde ve parasal konularda dengesizlikler yaşanıyor olabilir. Kendimizi daha farklı ve özgür şekilde ortaya koymak için çaba içindeyiz. Bu durum süregelen ilişkilerimizi daha tatminsiz kılabilir.

Nelerden kaçınmalı? Aşkta ve tatmin olmak istediğimiz konularda bazı sınırlamalar, yolunda gitmeyen durumlar var. İlişkilerimizde daha gerçekçi olmak durumundayız. Sabah saatlerindeki yüklerden sonra, öğle saatlerinde daha gayretli davranabiliriz. Akşam saatlerinde ilişkilerimizde daha az ısrarcı olmaya bakalım.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 9/Çakmaktaşı Yükselen bir enerji söz konusu. Ayrıca kendi iç dünyamıza dönmemiz açısından uygun şartlar var. Ortaklaşa alanda daha fazla düşünmemiz ve uyum sağlamamız gereken koşullarla karşılaşabiliriz. İşbirliği geliştirmeli ve önyargılara kapılmamaya bakmalıyız. Öfkeyle davranmamalıyız.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.