SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

17 Mayıs 2022 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları

Fikirlerimizde dengeli olalım! 17 Mayıs 2022 Salı burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Yay burcunda ilerleyen Ay bugün düşünce ve inançlarımızda, sosyal konularda daha tepkisel ve abartılı olabileceğimizi anlatıyor. Ay tutulmasının etkileri devam ederken daha ölçülü olmaya bakalım. Özellikle karşılıklı konularda denge sağlamak için aşırı tepkilerden kaçınmalıyız. Sabah saatlerinde üstümüzde daha çok baskı hissedebiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Akşam saatlerinde (18:30) Ay’ın Venüs ile uyumu dışadönük enerjiler ve daha fazla samimiyet getirmekte. Bu saatlerde duygularımızı daha rahat şekilde ortaya koyabiliriz. Aşkta ve beraberliklerde uyum kolay olabilir. Ancak bugünlerde inançlarımız konusunda dış etkileri fazlası ile açığız.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 6/Jaguar   İlişkilerimiz denge gerektiriyor.  Maya takvimine göre Jaguar bizim için hassas ve hatta gizli olan konuların gündeme geldiğini anlatmakta. Gizlilik önemli bir unsur haline gelebilir. Olayları fazla karmaşık hale getirmemeliyiz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.