SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

17 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astrolojide yer alan burçlar doğum tarihlerine göre değişiklik göstermektedir. Özellikle belirlenen tarihlerde dünyaya gelenler farklı burçlara sahip olurlar. 17 Mayıs hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.

|

17 Mayıs tarihinde dünyaya gelen kişiler boğa burcu olurlar. Boğa burçlarının ise kendilerine has bazı özellikleri bulunmaktadır.

17 Mayıs Hangi Burç Oluyor?

Doğum tarihleri genel olarak burçları belirlemektedir. 17 Mayıs tarihinde dünyaya gelen kişiler boğa burcu olurlar. Boğa burcu olmak için 22 Nisan ile 21 Mayıs tarihleri arasında doğmak gerekiyor. Boğa burcunun özellikleri de farklılık göstermektedir. Boğa burcu olan kişiler genellikle iş yaşamlarına ve çalışmaya düşkün olurlar. Hırslı yapıları sayesinde boğa burçları yaptıkları işlerde ön planda olmayı da severler.

17 Mayıs Boğa Burcu Yükseleni Nedir?

Günümüzde burçlar bilinse de pek çok kişi tarafından yükselen burç bilinmemektedir. Yükselen burcu bulabilmek için doğum yeri ve doğum saati de bilinmelidir. Doğum yeri ve doğum saati ile birlikte yapılan hesaplamalarda yükselen burç da bulunabilir.

Boğa Burcu Yorumu ve Özellikleri

Boğa burcunun çeşitli özellikleri vardır. Boğa burcu gerek fiziksel yapıları gerekse karakteristik yapıları ile ön plana çıkarlar. Hedeflerine kısa sürede ulaşmayı isteyen boğa burçları bu uğurda çok çalışırlar. İş hayatı onlar için ilk sırada yer almaktadır. İnce yapılı ve düzgün bir yüzleri olan boğa burcu kişileri yalnız kalmaktan da hiç hoşlanmazlar.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.