SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

17 Ocak 2022 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları

Duygusal muhasebeler! 17 Ocak 2022 Pazartesi burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Dolunaya yaklaşıyoruz. Yengeç burcunda büyüyen ay bugünlerde ailemizde ve bizi duygusal açıdan hassas kılan ilişkilerde önemli değerlendirmeler yapabileceğimizi anlatıyor. Böyle zamanlarda tepkilerimizi dengede tutmaya özen gösterelim. Sözlerimiz ve tepkisel çıkışlarımız yüzünden pişman olma riskimiz de var.

Nelerden kaçınmalı? Günün ilk yarısında ilham alabileceğimiz, duygusal açıdan bizi hayallere açık tutan koşullar bulabiliriz. Bugün eve yönelik işler, duygusal açıdan da arınma ve şifa getirebilecek konulara yönelebiliriz. Ancak günün geç saatlerinde kendimizi daha yoğun duygular ve tepkiler içinde bulabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 3/Jaguar   Harekete geçmek için dikkat çekici koşullar var. Bu dönemde bizim için hassas ve hatta gizli olan konuların gündeme geldiğini görebiliriz. Mahremiyet ya da eve ait konular önemli bir unsur haline gelebilir. Olayları fazla karmaşık hale getirmemeliyiz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.