SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

18 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astroloji geçmişte olduğu gibi bugün de insanların odak noktasıdır. Gökyüzünü, yıldızları, ayı ve güneşi takip edip gözlemleyen insanoğlu tarih boyunca bu kadim bilgileri kayıt etmiştir. Modern Astroloji böylesi tarihten süzülerek gelen bilgilere dayanmaktadır. İşte, 18 Ekim hangi burç, yükselen, özellikleri ve çok daha fazlasını sizler için derledik.

|

18 Ekim hangi burcun günüdür, nitelikleri, yorumu ve tüm diğer detayları bu yazıda bulacaksınız.

18 Ekim Hangi Burç Oluyor?

Astrolojide 2 ana grup burç vardır. İlki güneş burcudur. Güneş burcu insanların doğum tarihinde göre saptanmaktadır. Bu durumda 18 Ekim tarihinde dünyaya gelmiş kimselerin güneş burcu "Terazi Burcu" dur.

18 Ekim Terazi Burcu Yükseleni Nedir?

Yükselen burç ya da ay burcu diğer ana burç grubunu meydana getirir. Fakat yükselen burç kişiye özeldir. Ancak doğum saatini tam bir kesinlikle bilen insanların yükselen burcu hesaplanabilir.

Terazi Burcu Yorumu ve Özellikleri

Astrolojide her bir güneş burcunun bir de yönetici gezegeni bulunur. Hava grubu bir burç olan Terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs'tür. Terazi burcunun uğurlu sayıları 6 ve 9 olup uğurlu günü çarşamba günüdür. Terazi burcu insanları yaşamayı seven, hayattan keyif almaya çalışan ve bu nedenle de maddiyata önem veren kimselerdir. Terazi burcunun temel bazı özellikleri şunlardır:

Terazi burcu diplomatik ve tam bir siyasetçidir.

Terazi burçları kreatif ve akıllıdır.

Terazi burcunun bazı olumsuz özellikleri; flörtçü olmaları, dengesizlikleri, tesir altında kalmaya müsait oluşları ve tembellikleridir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.