SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

19 Kasım 2021 Cuma burç yorumu – Günlük burç yorumları

Bugün Ay tutuluyor! 19 Kasım 2021 Cuma burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün öğle saatlerinde (11:57) Boğa burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu nedenle bugünlerde güven, istikrar ve huzur konusunda yeni durumlar, sonuçlar üzerinde durmak gereği var. Çoğu zaman güvendiğimiz ve hep sağlam olduğunu düşündüğümüz kişiler ya da durumlar aniden değişebilir. Bugün toprakla ilgili konular, somut uğraşlar ve istikrar konularında  önemli vurgular var.

Nelerden kaçınmalı? Ay tutulmaları önemli duygusal sonuçlar ve muhasebeler getiren olaylardır. Duygusal açıdan güven arayışımız çok yoğun. Ancak bir yandan da şartların değiştiğini görmek ve ona göre yeniden karar vermek durumundayız. Öğle saatleri bu açıdan çok dikkat çekici olabilir. Aşkta, evlilikte ve ilişkilerde bizi uyandıran durumlar, hassasiyetler içinde olabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 9/Çakmaktaşı   Önemli sonuçlar ve muhasebeler içindeyiz. Kendi iç dünyamıza, sezgilerimize dönmemiz açısından da uygun şartlar var. Ortaklaşa alanda daha fazla düşünmemiz ve uyum sağlamamız gereken koşullarla karşılaşabiliriz. İşbirliği geliştirmeli ve önyargılara kapılmamaya bakmalıyız. Öfkeyle davranmamalıyız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.