SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

19 Mart 2021 Cuma burç yorumu – Günlük burç yorumları

Dikkatli olmak gerekiyor! 19 Mart 2021 Cuma burç yorumuna göre bugün neler yapılmalı, nelere dikkat edilmeli?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün kazalara ve tartışmalara yönelik enerjiler oldukça dikkat çekmekte. Bu nedenle daha sakin ve kontrollü bir havada ilerlemeliyiz. İkizler burcunda Ay-Mars kavuşumu acelecilik nedeni ile sıkıntı yaşayabileceğimizi anlatmakta. Sözlerimize dikkat edelim ve gereksiz tartışmalara girmemeye bakalım.

Nelerden kaçınmalı? Sabah saatlerinde iletişim trafiği çok fazla. Bu saatlerde enerjimizi yapıcı yönde, daha planlı şekilde kullanmalıyız. Aynı anda birden fazla işle uğraşabiliriz. Ziyaretler ve görüşmeler hızlanabilir. Ancak dikkatsizlikler ya da gerginlik yaratabilecek diyaloglara da dikkat etmek gerekiyor. Acele işe şeytan karışabilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 11/Yönetici    İlerleme sağlamak mümkün. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Yönetici günündeyiz. İdealize ettiğimiz konular öne çıkarken, bağımsız hareket etmek arzusu önem kazanmakta. Kendimizle ilgili yüksek beklentiler ve çok gerçekçi olmayan değerlendirmelerden uzak duralım.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.