SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

19 Mayıs göklerde

19 Mayıs göklerde

|

Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi "Türk Yıldızları", tüm Türkiye, dış temsilcilikler ve KKTC'de kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na bambaşka bir hava katacak. Yıldızlar, Samsun semalarında muhteşem bir gösteri yapacak

İRTİCAİ faaliyetler, ordu - RP gerginliği, laik - antilaik çatışmalarının Türkiye'nin gündemini meşgul ettiği bir döneme rastlayan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bugün tüm yurtta, KKTC'de ve dış temsilciliklerde büyük coşkuyla kutlanacak.
Atatürk'ün Türk gençliğine armağan ettiği bayram, 78. yılında birçok gerginliği bir arada yaşayan Türk gençliğince bugün "daha anlamlı" kutlanacak. Türkiye'nin tüm illerinde olduğu gibi başkent Ankara'da da 19 Mayıs törenleri sabah 08.45'te Ata'nın huzurunda başlayacak, daha sonra Ankara 19 Mayıs Stadyumu'na taşınacak.
Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi "Türk Yıldızları" da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları nedeniyle Samsun'da muhteşem bir gösteri yapacak.
Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı bünyesinde 1992 yılında kurulan "Türk Yıldızları" Akrotimi, NF - 5 A / B tipi yüksek performanslı 12 Jet uçağından oluşuyor. Bugün saat 19.30'da Samsun semalarında yapılacak gösteriyi Türk Yıldızları, 7 jet uçağıyla gerçekleştirecek.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, İstanbul'da da coşkulu törenlerle kutlanacak. Taksim Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayacak törenler, İnönü Stadı'ndaki kutlamayla devam edecek. Sivil okulların yanı sıra Kuleli Askeri Lisesi de gösterilerini sergileyecek. Cem Vakfı Gençlik Komisyonu da Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda tören düzenleyecek.
İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey'in başkanlığında Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'yle İstanbul izcilerinin ortaklaşa organize ettiği fener alayı gerçekleştirilecek. Programa sokak çocukları ve bedensel özürlü gençler de katılacak. Ayrıca Beşiktaş Belediyesi'nce Ortaköy Meydanı'nda düzenlenen 3. Gençlik Şenliği'nde sanatsal etkinlikler, yarışmalar tertiplenecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.