SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

19 Temmuz 2022 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları

Daha cömert olabiliriz! 19 Temmuz 2022 Salı burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün gökyüzü son derece hareketli ve yenilik yapmaya açık bir görünüm sergiliyor. Yeni düşünceler, projeler söz konusu. Başkalarından da ilham alabiliriz. Ancak karşılıklı konularda, denge bulmak konusunda biraz daha sabırlı olalım. Ay Koç’ta iken ilişkilerimizde test edilebiliriz. Bugün sevdiklerimize yönelik daha cömert bir tavır içindeyiz.

Nelerden kaçınmalı? Karşılıklı konularda, hassasiyetlerin söz konusu olduğu durumlarda artan bir gerilim de var. Sabah saatlerini daha iyi değerlendirmeye çalışalım. Duygusal açıdan önem verdiğimiz bir konuda kendi ihtiyaçlarımızı da anlamaya çalışalım. Aksi halde başkalarını da farkına varmadan yaralayabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 4/  Hareket  Bugün bazı gerginlikler içerisinde olabiliriz. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Hareket ya da diğer adıyla Dünya günündeyiz. Her şeyin daha dengeli ve kararlı olmasını istesek de ortaya çıkan ani değişiklikler yüzünden daha esnek olabilmeyi öğrenmek durumundayız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.