SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

2 Ocak Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astroloji ve burçlar insanların en fazla ilgi duyduğu alanlar olmuştur. Tarihte, astroloji ve burçlarla ilgili çok eski kayıtlarda da kadim bilgiler yer almaktadır. Günümüzde burçlar 12 grupta yer almaktadır. Kişilerin doğum tarihlerine göre burçlar belirlenmektedir. 2 Ocak hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? İşte sizlere 2 Ocak tarihinde doğmuş olanların burçları ve bu burçlar hakkında bilgileri derledik.

|

2 Ocak günü doğmuş olan kişilerin burçları hangisidir, bu burçların özellikleri gibi konulara cevapları bu yazıda bulacaksınız.

2 Ocak Hangi Burç Oluyor?

2 Ocak günü doğan kişilerin burcu "Oğlak Burcu" dur. Astrolojide 12 burç vardır. İnsanların güneş burçları ise doğum tarihlerine göre saptanır. Oğlak burcu toprak grubu bir burçtur. Simgesi de oğlaktır.

2 Ocak Oğlak Burcu Yükseleni Nedir?

Yükselen burç ise güneş burcundan farklıdır. Yükselen burç kişilerin doğum saatine göre hesap edilir. Bu nedenle bir kimsenin yükselen burcunu saptayabilmek için doğum saatini bilmek gerekmektedir.

Oğlak Burcu Yorumu ve Özellikleri

Oğlak burcu insanlarının bazı fiziksel özellikleri dikkat çeker. Örneğin, bacak boyları genellikle uzundur. Oğlak burcu insanlarının yüzleri belirgin hatlara sahiptir. Oğlak burcunun yönetici gezegeni ise Satürn olup karşıt burcu da yengeçtir. Oğlak burcu özellikleri şunlardır:

Oğlak burcu analitik bir kafa yapısına sahiptir.

Oğlak burcu disiplinlidir.

Oğlak burcu dürüsttür.

Oğlak burcunda ahde vefa vardır.

<>

>Oğlak burcu insanı lider vasıflarına sahiptir.

Oğlak burcu insanı çok çalışkandır.

Oğlak burcunun olumsuz özellikleri kuşkuculuğu, kıskançlığı ve güvensizliğidir.

 

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.