SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

20 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astroloji eski çağlarda olduğu gibi günümüzde de gizemini korumayı sürdürmektedir. Gerçekten de gökyüzü ve gökyüzü olayları, yıldızlar, gezegenler, güneş ve ay her zaman insanlık için gözlemlenen, değerlendirilen ve hakkında değişik teoriler geliştirilen bir alan olmuştur. Günümüzde de astroloji aynı popülaritesini devam ettirmektedir. İşte 20 Aralık hangi burç, özellikleri, yükselen ve çok daha fazlasını sizler için derledik.

|

20 Aralık hangi burcun günü olmaktadır, nitelikleri, özellikleri, yorumu ve tüm ayrıntılarını bu yazıda bulacaksınız.

20 Aralık Hangi Burç Oluyor?

Astrolojiye göre burçlar 2 ana grupta toplanmaktadır. Bunlardan birincisi güneş burcu olup insanların doğum tarihine göre saptanır. 20 Aralık tarihinde dünyaya gelmiş olanların güneş burcu "Yay Burcu" olmaktadır.

20 Aralık Yay Burcu Yükseleni Nedir?

İkinci grup ise yükselen burç veya ay burcudur. Yükselen burç daha kişiye özeldir. Çünkü ancak doğum saatine göre hesap edilir. Kişinin doğum saati tam ve kesin olarak biliniyorsa yükselen burcu da hesaplanabilir.

Yay Burcu Yorumu ve Özellikleri

Her bir güneş burcunun ayrıca yönetici gezegeni vardır. Yay burcunun yönetici gezegeni Jüpiter gezegenidir. Yay burcunun elementi ateştir. Yay burçları değişken burçlardandır. Yay burcu insanlarının uğurlu sayıları 5 ve 7'dir. Uğurlu günleri perşembe olup, uğurlu taşları da turkuazdır. Yay burçları hayatın keyfini çıkarmayı, gezip eğlenmeyi pek severler. Yay burçlarının özellikleri; neşeli, keyifli, dışa dönük ve özgürlüğüne düşkün olmalarıdır. Bazı olumsuz özellikleri ise kaprisli, sabırsız ve sorumsuz olmalarıdır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.