SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

20 Nisan 2021 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları

Büyük bir enerji açığa çıkıyor! 20 Nisan 2021 Salı burç yorumuna göre bugün neler yapılabilir, nelere dikkat edilmeli?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün gökyüzü büyük bir çaba içinde olabileceğimizi gösteriyor. Belirli konularda temel atmak, zorlukları aşmak açısından uygun koşullar var. Büyük bir enerji açığa çıkarken biraz esnek davranmak yerinde olacak. Duygusal açıdan önem verdiğimiz konularda büyük bir çaba sarf edebiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Bugün yaratıcı konulara, ilham alabileceğimiz işlere odaklanabiliriz. Ancak aşkta ve parasal konularda, zevklerde biraz daha gerçekçi ve tutarlı olmaya bakalım. Kimi zaman abartılar ve yanlış değerlendirmeler söz konusu olabilir. Özellikle akşam saatlerinde daha dikkatli olmak durumundayız.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 4/ Rüzgar  Daha dikkatli olmalıyız. Takvime göre bugün Rüzgar günündeyiz. Her türlü iletişim açısından güzel bir gün. Bugün değişikliklere karşı durmak oldukça zor. Kararlı şartlar aramaktan yorulabiliriz. Ancak sorumluluklarımızı yerine getirmek için konsantre olmak durumundayız.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.