SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

20 Temmuz 2022 Çarşamba burç yorumu – Günlük burç yorumları

Öğle saatlerine dikkat! 20 Temmuz 2022 Çarşamba burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Kritik bir gündeyiz ve belirli bir hassasiyet, bizi duygusal açıdan zorlayabilecek bir durum ile karşılaşabiliriz. Bugün karşı karşıya duran Güneş ve Plüton üzerimizde baskı yaratan ve ailevi alanda, güvenlikle ilgili hassasiyetlerimizde güçlü bir farkındalık getirmekte. Kendimize daha fazla güven duymak ve bunu ispat etmek durumunda kalabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Bugün sondördün aşaması içinde elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içindeyiz. Ancak aceleci seçimler ya da bazı yanlış değerlendirmeler yüzünden kafa karışıklığı da yaşayabiliriz. İyi niyetimizin sınanması ya da sorumsuzca davranışlar yüzünden önemli hatalar söz konusu da olabilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 5/  Çakmaktaşı   Yaratıcı imkanları daha iyi değerlendirmeye bakalım. Kendi iç dünyamıza dönmemiz açısından da uygun şartlar var. Ortaklaşa alanda daha fazla düşünmemiz ve uyum sağlamamız gereken koşullarla karşılaşabiliriz. İşbirliği geliştirmeli ve önyargılara kapılmamaya bakmalıyız. Öfkeyle davranmamalıyız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.