SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

20 yaşındaki üniversiteli bıçaklanarak öldürüldü

BURSA’NIN İnegöl ilçesinde, üniversite öğrencisi Murat Günay (20) bıçaklanarak öldürüldü.

|

İddiaya göre, Kemalpaşa Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde oturan Günay, yaklaşık bir hafta önce mahalledeki kızlara laf atan dört kişiyle tartıştı. Önceki gece geç saatlerde evinin önünde odunları kömürlüğe taşıyan Günay’ın yanına gelen, kimlikleri belirlenemeyen beş kişi, kendisiyle konuşmak istediklerini söylediler.
Kardeşleri Bayram ve Serhat Günay’la cadde çıkışına giden Günay, bu kişilerle tartışmaya başladı. Kavga çıkınca, ara sokaklarda saklanan 10 kişi de diğer gruba destek verdi. Karşı gruptan biri, Günay’ı baldırından bıçakladı. Yere yığılan Günay ayağa kalkarken kalbine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bilecik Üniversitesi öğrencisi Günay kurtarılamadı. Beş kişi gözaltına alındı.

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.