SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

2023 Koç Burcu Yorumları - Aşk Hayatı, İş Hayatı, Kariyer ve Sağlık Yorumu (Duygu Sevinç Sevin)

2023’E GENEL BAKIŞ

|

Koçlar 2023’ün ilk yarısında özellikle 20 Ocak’a kadar özellikle maddi konularda zorluk yaşayabilir. Alım satım konularında beklenmedik güçlükler ani gider kalemleri gündeme gelebilir. Mart ayına kadar toparlanma söz konusu. Jüpiter’in mayıs ayına kadar koç burcunda olması zorluklara karşı şans da sunuyor. Finansal konularda harcamalarınızda dikkatli olduğunuz sürece sorun yaşamazsınız. Fevri kararlar almamaya özen gösterin. Temmuz-ağustos aylarında ev ve araba almak isteyen koçlar için gökyüzü fırsatlarını sunmaya başlıyor. Tüm sene enerjiniz kariyer ve çalışma hayatınız üzerine toplanırken, bu noktalarda yaşayacağınız iletişim krizlerini yönetebilmek adına Merkür retrolarda daha özenli olmanız gerekiyor.

BU YIL TUTULMALAR NELER GETİRİYOR?

Bu yıl yaşayacağımız 20 Nisan Koç Burcundaki güneş tutulması ortaklı projeleriniz konusunda sağlam adımlar atacağınızı gösteriyor. Evlenme kararı alacak olan koçlar olabilir. Evli olanlar için bu tutulma evlilikleri konusunda fikir birliğine varma ve gayrimenkul konularında yeni kararlar almayı getirebilir. 5 Mayıs'ta akrep burcunda gerçekleşecek ay tutulması vergi yapılandırmaları, nafaka, miras, tazminat konularıyla ilgili koçların yeniden karar alma ve alacaklarını tahsil etme konularında ışık tutuyor. 14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasında 5 Mayıs’ta aldıkları kararların tamamlanması ve ortaklı işler ikili ilişkiler konusunda yeni fırsatların ortaya çıkması söz konusu olabilir. 28 Ekim 2023’te Boğa burcundan gerçekleşecek parçalı ay tutulması koçları 2024’e hazırlarken finansal açıdan kazançlı olmaları için fırsatlar sunuyor.

İŞ PARA KARİYER OLANAKLARI

Ocak ortası itibarıyla yönetici gezegeninizin zor şartlardan çıkması sizin özellikle iş ve kariyer olanaklarıyla ilgili fırsatlarla karşılaşabileceğinizi gösteriyor. Yılın ilk 6 ayı kariyer anlamında çok şanslısınız. Bu 6 ayı çok iyi değerlendirin. Bu yıl içinde böyle fırsatlar bir daha karşınıza çıkmayabilir. 22 Temmuz-4 Eylül tarihleri kariyer ve iş anlamında dikkatli ve özenli olmanız gereken tarihler olacak.

AŞK EVLİLİK İLİŞKİLER

Aşk hayatınız yılın ikinci yarısından itibaren yeniliklere açık. Yeni birliktelikler olabilir, bunun yanında en önemli tarihler 17 Temmuz’dan sonra başlıyor. 2023 aşk ve ilişkiler anlamında da şanslı. Mayıs ayına kadar ilişkisi olanlar temmuz ayından sonra kadersel düğümlerin yer değiştirmesiyle birlikte evlilik kararı alabilir.

SAĞLIK

Bu yıl 20 Ocak’a kadar ateşli hastalıklara dikkat etmeli, bağışıklığınızı yüksek tutmalısınız. 20 Nisan’dan 5 Mayıs’a kadar olan süreçte de yine aynı şekilde tedbirli olun. Kalp sağlığınız için daha özenli davranmalısınız. Temmuz ayından sonra beslenme ve göz sağlığı konularında dikkatli olmalısınız.

MERKÜR GERİLEMESİNİN ETKİLERİ

21 Nisan ve 15 Mayıs tarihleri arasında merkür gerilemesi finansal kaynaklarınıza işaret ediyor. Harcamalarınıza dikkat etmeli, yeni yatırımlar yaparken kendi çıkarlarınızı göz önünde bulundurmalısınız. 23 Ağustos-15 Eylül arası ekip arkadaşlarınız iş hayatınız üst düzey yöneticileriyle ilgili iletişim krizleri yaşayabilirsiniz. 12 Aralık-31 Aralık arası kariyer hayatınızda tamamlamalar yaşayabilir, daha önce görüştüğünüz işlerle ilgili sonuç alabilirsiniz.

Yükselen Burç Yorumu (2023)

Koç: Bu yılın en kazançlı burcu sizsiniz. Yılın ilk yarısı çok şanslısınız. Jüpiter 12 yıl sonra sizin burcunuza yerleşti ve size şans dağıtıyor, özellikle de para ve aşk konusunda. 20 Ocak’a kadar biraz zorlansanız da sonrasında rahatlayacaksınız. 20 Nisan sizin için önemli. Yeni başlangıçlar yapmaya başlayacağınız bir dönem başlıyor. 16 Mayıs’ta boğa burcuna geçecek olan Jüpiter para anlamında size kazançlar sağlamaya başlayacak. 17 Temmuz itibarıyla ikili ilişkilerde şanslı bir döneme giriyorsunuz. Yılın ikinci yarısı sağlık konusunda daha özenli olmalısınız, özellikle temmuz ve ağustos aylarında. 28 Ekimden sonra finansal yatırımlarınızın değer kazanacağı bir döneme giriyorsunuz. Yılın ilk yarısı zorlandığınız iletişim krizlerini aşıyorsunuz.

Astrolog Duygu Sevinç Sevin

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.