SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

2024 Ağustos Ayı Hangi Burç? Ağustos Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?

2024 yılının gelmesiyle beraber burçlarla ilgili sorular yine gündemde. Ağustos ayı hangi burçtur? Ağustos ayında doğan kişilerin özellikleri nelerdir? Ağustos ayının burç özellikleri nelerdir? İşte, Ağustos ayı burçları ile ilgili detayları sizler için derledik.

|

Astrolojide, gökyüzündeki yer alan 12 takımyıldızından her birisine burç denir. TDK da, burç kavramını bu şekilde açıklamıştır. Horoskoplarda çizilen göksel haritalardaki daire üzerine yerleştirilmiş biçimde, 12 bölümden her birisini oluşturan burçlar; aslında bir nevi takımyıldızlarının kendisidir.

2024 Ağustos Ayı Hangi Burç?

23 Temmuz ile 23 Ağustos arasındaki tarihlerde doğan kişiler Aslan burcudur. 24 Ağustos – 23 Eylül arasındaki tarihlerde doğan kişiler Başak burcudur.

Ağustos Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?

23 Temmuz ile 23 Ağustos arasındaki tarihlerde doğan kişiler Aslan burcudur. Burç grupları ateştir. Yönetici gezegeni Güneş olan aslan burcunun favori renkleri sarı, turuncu, kehribar ve altın rengidir. 

Sarı safir uğurlu taşlarıdır. Şanslı sayıları 1 ve 4 olan aslan burcunun şanslı günü pazardır. Ayçiçeği ve kasımpatı bitkilerinin yanı sıra portakal, limon, ceviz, badem, defne ve hurma da en sevdiği ağaçlardır.

24 Ağustos – 23 Eylül arasındaki tarihlerde doğan kişiler Başak burcudur. Burç grupları topraktır. Yönetici gezegeni Merkür olan başak burcunun favori renkleri mavi, yeşil tonlarıdır.

Mavi safir uğurlu taşlarıdır. Şanslı sayıları 5 olan başak burcunun şanslı günü çarşambadır. Fındık, kayın, meşe ağaçlarının yanı sıra açelya, sarı menekşe, lavanta, zambak en sevdiği çiçeklerdir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.