SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

2024 Eylül Ayı Hangi Burç? Eylül Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?

Burçlar, adından sıklıkla söz edilen bir kavramdır. Eylül ayında doğanların burcu ve de burç özelliklerini merak ediyorsanız, yazımızda gerekli tüm bilgileri bulabilirsiniz. Sizin için, burç özellikleri dahil olmak üzere; bu yazıyı hazırladık.

|

Astrolojide, gökyüzündeki yer alan 12 takımyıldızından her birisine burç denir. TDK da, burç kavramını bu şekilde açıklamıştır. Horoskoplarda çizilen göksel haritalardaki daire üzerine yerleştirilmiş biçimde, 12 bölümden her birisini oluşturan burçlar; aslında bir nevi takımyıldızlarının kendisidir.

2024 Eylül Ayı Hangi Burç?

24 Ağustos ile 23 Eylül arasında doğan kişiler, başak burcudur. 24 Eylül ve 23 Ekim tarihleri arasında doğan kişiler terazi burcudur. Yani Eylül ayı, ayın 23'üne kadar başak; sonrasında ise, terazi burcu özellikleri göstermektedir. Bu durum, her yıl hep aynıdır ve 2024 yılında da, yine aynı olacaktır.

Eylül Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?

Eylül ayında doğanlar, sonbahar çocuğu olup; doğayı severler. Bu ay, insanlara; titiz özellikler verir. Çocuklarına çok düşkün insanlar çıkar. Başak bireyleri, harcamalarını çok dikkatli yapar ve çok tutumludur. Terazi insanları ise, olaylara yaklaşımda adildir ve olayları tartarak karar vermeyi severler.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.