SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

2024 Kasım Ayı Hangi Burç? Kasım Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?

Kişinin doğduğu gün mensup olduğu burç, karakterini belirleyen faktörlerdendir. Kasım ayında doğan kişiler hangi burç oldukları konu hakkında bilgi almak istiyor. İşte kasım ayında doğanların burç özellikleri hakkında tüm detaylar.

|

Astrolojide, gökyüzündeki yer alan 12 takımyıldızından her birisine burç denir. TDK da, burç kavramını bu şekilde açıklamıştır. Horoskoplarda çizilen göksel haritalardaki daire üzerine yerleştirilmiş biçimde, 12 bölümden her birisini oluşturan burçlar; aslında bir nevi takımyıldızlarının kendisidir.

2024 Kasım Ayı Hangi Burç Oluyor?

24 Ekim’den 22 Kasıma kadar doğanlar Akrep burcu oluyor. 23 Kasım – 21 Aralık arası doğanlar Yay burcu oluyor.

Kasım Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?

Akrep burçları belirgin özelliklere sahiptir. Su grubunda bulunan Akreplerin uğurlu günü salıdır. Uğurlu sayısı 9 olan Akrep burçlarının en sevdiği taş topazdır.

Akrep burçlarının uğurlu renkleri canlı kırmızı ve siyahtır. Misk ve manolya kokuları şans getirir. Marş ve canlı parçalar Akreplerin enerjilerini artırır. Karanlık bir özelliğe sahip olan Akreplerin en büyük arzusu zengin olmaktır. Merhametsiz olmaları ile bilinen Akrep burcuna mensup kişiler ömür boyu birilerine veya bir şeylere güvenmek isterler.

Akrep burçları hemen hemen her şeyi uç noktalarda yaşar. Onlar için gri yoktur. Hayattaki her şey ya siyah ya da beyazdır. Yaşamayı seven ve değer verdikleri şeylere tutkuyla bağlı kalan Akrepler başladığı işleri mutlaka bitirirler. Fiziksel olarak da güçlü özelliklere sahip olan Akrep burcuna mensup kişiler aniden sinirlenip ansızın mutlu olabilirler.

Yay burcu olan kişiler genel olarak bakıldığında girişimci ve aktif bir yapıya sahip insanlardır. Pozitif enerjiye sahip yay burcu insanları Felsefe alanına meraklı insanlardır. Bunun dışında diğer bir özellikleri ise özgür ruhlu bir yapıya sahiplerdir. Özgürlüklerine düşkün ve baskı yapılmasından hoşlanmazlar.

Yay burcu kişiler genel olarak güler yüzlü, sevecen ve atılgan insanlardır. Meraklı olmalarından dolayı araştırmacı bir yapıya sahiplerdir. Öğrenme çabaları bulunmakla birlikte sorgulayıcı bir yapıya da sahiplerdir.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.